Teszt iphone 6

Dátum: 2015-08-27 | írta: @dmin

3

Az iPhone 6 lealázta a Samsung Galaxy Note 5-öt

iCentre

A Samsung Galaxy Note 5 az egyik legmodernebb és legerősebb okostelefon, amit a világ valaha is látott, ezért is ígérkezett érdekesnek az iPhone 6 elleni sebességteszt.

Ami a nyers specifikációk illeti, a Galaxy Note 5 simán alázza a 2014-es iPhone 6-ost; 4GB RAM-mal és egy villámgyors processzorral. Azonban az Apple arra tanított minket oly sok éven át, hogy csilivili specifikációk nem mindig eredményeztek jobb teljesítményparamétereket, sőt…

DroidModderX a két készülék egymás ellen egy sebességtesztjében a mindennapi használatot próbálta utánozni, és igen meglepő eredmény született. Az iPhone 6-on ugyan gyengébb hardver fut, azonban az iOS-szel a gép és a szoftver terén alkotott egység olyan jól muzsikál, hogy mondhatni porig alázza a Samsung legfrissebb termékét. 

A tesztelő főképpen Samsung TouchWiz felhasználói felületét okolja a szörnyű eredményért, hiszen az emészti fel a legtöbb memóriát.

 

Forrás: CultofAndroid

Címkék:  • Balázs Levi

    en megcsinaltam ezt a tesztet a sajat Sony Xperia Z3-n es egy perc alatt ment,nem ertem hogy jobb vas miert gyengebb ..

  • szikidani

    Csak nekem tűnik fel, h rossz a teszt? Samsungon a hátlapi(16Mpixel) az iphoneon az előlapit(1,2Mpixel) használják. jah és a hátlapin van fókusz is, plusz 13 szor akkora képet kell neki tömöríteni majd menteni.

  • Bauer Norbi

    nekem is feltűnt, hogy az i6-on előlapi kmera tölt be a samun pedig hátlapi 🙂

Vissza a tetejére ↑