Blog isamurai

Dátum: 2015-08-31 | írta: Zehy

0

Nyár végi HETI AKCIÓ MEGHOSSZABBÍTVA – iPhone 5 Bekapcsoló gomb csere 3.990 Ft

iCentre

 1 órán belül – 6 hónap garanciával az iSamurai WestEnd-ben.

Annyian kértétek tőlünk, ezért múlt heti akciónkat meghosszabbítottuk, az iPhone 5 tulajdonosoknak segítünk ezen a héten is, a nem működő, akadozó bekapcsoló gombok, másnéven power gombok cseréjével.

A művelet nem vesz igénybe többet, mint 1 órát és csupán 3.990 Ft-odba fog kerülni, a garancia pedig a javításra mint mindig, most is 6 hónap. Ha te is ezzel a problémával küzdesz, hozd be szervizünkbe a héten valamikor az iPhone  készüléked!

Természetesen boltunkban is próbálunk még kedvezőbb árakat nyújtani az eddig is megszokott minőségi termékkínálatunkhoz. Mitöbb, ezekhez kínálunk tartozékokat, mint például töltő, üvegfólia, különböző tokok, kábelek.

Látogass el hozzánk, akár javíttatni szeretnéd kedvenced, akár egy új Apple-családtaggal szeretnéd bővíteni otthonodat.

Természetesen várjuk esetleges kérdéseid, ötleteidet az adasvetel@isamurai.hu e-mail címen, miben fejlődhetnénk még, mert nélküled, észrevételeid nélkül, legyen az pozitív, vagy negatív, nem tudunk egyre jobbak lenni. 🙂 Kövess minket Facebook-on, látogass el a www.isamurai.hu oldalra, vagy üzletünkbe, ahol a szerviz-árak mellett követheted szemben lévő üzletünk folyamatosan bővülő, naprakész kinálatát is. Itt rengeteg olcsó használt és új Apple készülék közül válogathatsz!

Várunk szeretettel,

Mindenkinek szép hetet kíván az iSamurai csapata!

Címkék:Vissza a tetejére ↑