Hírek

Dátum: 2015-08-31 | írta: FluffyUnicorn

1

Tényleg lesz az iPhone 6s rózsaszínben?

iCentre

Emlékeztek még arra, amikor pár hete megírtuk a ” rose gold” fantázianévre hallgató új modellt az iPhone 6s színei közül?

Ugyan eredetileg csak kósza hírek terjengtek, de úgy tűnik, hogy most az egyszer a pletyka valósággá válik. Az új szín gyakorlatilag egy bronzszín variációja lesz a tavalyelőtti arany iPhone 5s-nek.

Az előlap – ugyanúgy mint az arany verziónál – fehér színű lesz, ellentétben a “Space Gray” modellekkel, ahol egy matt fekete felületet kapunk.

A szín illik az új Apple Watch-okhoz, viszont a karórához képest 18 karátos arany helyett anodizált alumíniumot használnak.

Egyébként az animált lezárt képernyőn kívül a ” Rose Gold” árnyalat lesz az egyetlen különbség, ami alapján megkülönböztethetjük a 6-ost az iPhone 6s-től külsőben.

Ugyan volt arról szó, hogy az új telefonokon is a képernyőt a zafír-kristály bevonat fogja védni, végül mégis az ‘IonX’ üveget használják, ami gyakorlatilag ionizált üveg.

Az új szín, az animált hátterek, valamint a Force Touch display lesznek a meghatározó elemei az új modellnek, de emellett még a full 4k felbontású videó felvételre is képes 12 megapixeles hátsó, valamint egy teljesen átdolgozott első kamerát is kapunk, vakuval.

Ha hozzávesszük még a villámgyors A9 processzort, és a továbbfejlesztett grafikai képességeit a telefonnak, biztosan állíthatjuk hogy az új iPhone 6s is a legjobb készülékek között lesz.

Forrás: 9to5Mac

Címkék:  • Elite Kommisar

    Az XYZ oldalon azt olvastam, hogy nem lesz és ugyan úgy 16/64/128 gigás választékok lesznek 700 eurós induló árral a plus pedig 100-al lesz több.

Vissza a tetejére ↑