Alkalmazás skype

Dátum: 2015-09-04 | írta: Hella

1

Megújult a Skype iPhone-on és iPaden


iCentre

„Helló! Hahóóó hallasz?! Ott vagy? Van kép? Nem hallak!! – bizonyára mindenkinek ismerősek azok a Skype beszélgetések, amelyek így kezdődnek. És sokszor így is végződnek. 😀

Nos, ha igen és még a hiper-szuper iPhone-odon/ iPadeden is szakadozott a hang, rossz volt a hívásminőség, lassú volt a kapcsolat, akkor ha minden igaz, most végre fellélegezhetünk.

Megérkezett ugyanis a Skype 6.0.

Úgy tűnik a Microsoftnak végre eszébe jutott, hogy talán kezdeni kéne most már valamit ezzel a fránya programmal, ha már egyszer van egy ilyenük is. Úgy tűnik, kezdtek.

Amennyiben frissítettük a Skype-ot, akkor máris láthatóvá válik milyen újításokat vezettek be pl. a dizájn terén, de ami fonntosabb, hogy híváskezdeményezés esetén is egyszerűbben és gyorsabban fog menni a dolog, na meg persze zökkenőmentese(bbe)n is.

A Microsoft kibocsátott nyilatkozata szerint:

Egyszerűbbé tették a kép küldést, a linkelést, az emoji és a tartózkodási hely megosztást hang- illetve videóhívás közben.

Ezen kívül simulékonyabb lett a Skype-on belüli keresés, legyen az kép, link, üzenet, vagy éppen egy csoport, amit hirtelen nem lelünk.

Valamint azok a dolgok, amiket iPhone-on szerettél a Skype-ban, azok most már elérhetőek iPaden is. Juhé!

Ennek köszönhetően itt is sokkal átláthatóbbá vált minden, hasonlóvá tették a mobilos verziójához, tehát aki eddig ahhoz volt szokva, annak ez most egy kis könnyebbséget jelent.

Már letöltheted a Skype 6.0-át iPhone-ra, illetve elérhető iPad-re is az AppStore-ból.

Frissítsd vagy töltsd le és csevegj bátran, immáron a megújult Skype-on!
Skype for iPhone

Skype for iPhone

Fejlesztő: Skype Communications S.a.r.l

Ár: Ingyenes
Méret: 86.92 MB

Skype for iPad

Skype for iPad

Fejlesztő: Skype Communications S.a.r.l

Ár: Ingyenes
Méret: 123.12 MB

Forrás: imore

Címkék:  • Ton Flyingdutch

    késő,már leáldozóban van a skype.Én meg a környezetemben sokan már mást használnak helyette.Gyanús hogy sok más embernél is hasonló a helyzet.

Vissza a tetejére ↑