Hírek

Dátum: 2015-09-08 | írta: Tocso

0

Érkezik a Firefox iOS-re

iCentre

Böngészőkből eddig is elég nagy volt a választék, mindegyiknek megvolt a maga erőssége. Az egyik a flash tartalmak megjelenítését ígérte, míg a másik a legkevesebb adatforgalom bonyolításával kampányolt, vagy simán a “leggyorsabb” böngészőnek titulálja magát.

Ebbe a piaci versenybe érkezik  a Mozilla böngészője a Firefox. A cégnél belátták, hogy érdemes nyitni az iOS platform felé is és még idén harcba szeretnél küldeni alkalmazásukat. Valljuk be, nehéz dolguk lesz, hisz a gyári Safari és a már jó ideje elérhető Chrome szinte a piac teljes részét lefedi, így kénytelenek valami meggyőző böngészőt letenni az asztalra.

Leghasznosabb funkciója a szinkronizálás, amivel naprakészen tudod kezelni könyvjelzőidet és mappáidat,  asztali és mobilos platformon között. Bár eddig is volt lehetőség a Firefox-ot szinkronban tartani a Safarival, de talán ezzel közvetlenül tud majd felhasználókat átcsábítani a Mozilla.

download.0

Továbbá tartalmazni fogja az intelligens keresést, melynek az a lényege, hogy az adott szóra nem csak a beállított keresőmotorral keres rá, hanem többel egyszerre, így szélesebb körben kapunk eredményt egy-egy keresésre.

Jelenleg az Új-zélandi store-ban már elérhető egy ún. előzetes kiadása, melynek visszajelzései alapján még dolgoznak a végleges verzión. Jelenlegi értékelések alapján egyébként a felhasználók a reklámblokkolást hiányolják a legjobban.

Szerintetek érdemes belépni a piacra “jobb később, mint soha” alapon?

Forrás: RedmondPie

Címkék:Vissza a tetejére ↑