Hírek

Dátum: 2015-09-19 | írta: Tocso

1

Helyzetjelentés: iOS 9 jailbreak

iCentre

Az új szoftver megjelenése után nem mehetünk el szól nélkül az iOS korlátozásait feloldó jailbreak mellett sem.

Az utóbbi években sokat vesztett szükségességéből a jailbreak, illetve a felhajtás is sokkal kisebb körülötte, magam se töröm a telefonom jó pár éve. Azonban a jailbreakelőknek rossz hír, hogy az Apple közzétette hivatalosan mi is került módosításra az új rendszerükben.

Eszerint javítottak egy hibát, mely az alkalmazás aláírását tette lehetővé nem hivatalos módszerrel. Mivel ez egy fontos lépése a jailbreaknek, a 8.4.1-es szoftvernél demózott törés lehetséges, hogy már nem működik  a végleges iOS 9-nél.

Persze van esély, hogy egy másik hibát használtak fel ehhez, nem pedig az Apple által javítottat, és erre az esélyt az iH8sn0w csapat mutatta be még a GM megjelenésével, mikor is sikeresen törtek fel egy iPhone 5-öt.

A konklúzió mindezekből az, hogy akinek szükséges a jailbreak, az egyelőre ne frissítsen iOS 8.4-ről amíg még lehet, mert elképzelhető, hogy még jó ideig hónapokat kell várni az új törésre.

Téged foglalkoztat még a jailbreak téma?

Forrás: RedmondPie

Címkék: • Elite Kommisar

  Ilyen jót már rég nem röhögtem. Annyira feltörhetetlen mint a denuvo vagy más rendszer.

  Egyébként is, mi a franc van az iOS 9-el? A letöltések véletlenszerűen megállnak és nem töltődnek tovább, eltűnt a 240/120fps váltógomb és még mindig nincs 30/60 fps gyorsváltó gomb… Miért nem lehet átállítani a control center ikonjait? Nagyon jó lenne egy LTE ki/be kapcsoló.. Miért nem lehet a dock, hangerő sáv átlátszóságát átállítani? (Rohadt undorító a dock az egyébként gyönyörű gyári háttérképekkel + ha nézek vmilyen videót a youtube alkalmazással akkor egyszerűen mindent eltakar a hangerő sáv ha hangosítok/halkítok.).

  Amivel nem tudok és nem is fogok soha megbékélni az a kamera. Nem, nem a képek minőségével van bajom, mert lenyűgöző, hogy mit tud a i6 videók és fotók terén, de ez a két fekete sáv. Az agyam eldobom. Minek kell?? Olyan gyönyörű kijelzője van az iphone 6-nak, lehetne csodálni nagyba a képeket, de nem.
  Ezek után nem értem, hogy miért van négyzet opció…

  Szerintem van jó néhány jailbreak tweak ami már alap cucc lehetne..

  Lehet szidni, ugatni, hogy vegyek valamilyen androidos csodát, (XDD) de ezzel a pár dologgal nem tudok megbékélni és ez az, amiért jailbreakelek és jailbreakelni is fogok amint lehet.

Vissza a tetejére ↑