Hírek ios 9

Dátum: 2015-09-21 | írta: @dmin

0

Nagyon pörög az iOS 9

iCentre

Az Apple bejelentette, hogy az iOS 9 minden idők leggyorsabban elfogadott szoftverfrissítése, az aktív eszközök, több mint 50%-a a legfrissebb verziót használja szeptember 16 óta.

“Hihetetlenül pozitív visszajelzéseket kaptunk az iPhone 6s és 6s Plus kapcsán (helló előrendelésa szerk.), így természetesen nagyon várjuk már, hogy a héten a vásárlók kezébe kerüljön a valaha létezett legfejlettebb iPhone” – mondta Philip Schiller, az Apple alelnöke.

A bejelentés közben azt is kifejtette, hogy ezzel együtt az iOS 9 is elképesztő rajtot vett, hiszen több felhasználó töltötte le, mint eddig bármely más Apple mobil operációs rendszert a cég történetében.

Az új rekord tehát 50%, pontosan 5 nap alatt.

Természetesen a felhasználók érdeke is a legfrissebb verziók letöltése, hiszen a kényelmi funkciók mellett olyan frissítéseket kapunk, amelyek növelik biztonságunkat.

Ilyenek például a jailbreak által felfedett hibák, amelyek akár rosszindulatú támadások kiindulópontjai is lehetnek, de természetesen az összes hibajavítás és teljesítménynövelő funkció is szerves részét képezi az update-eknek.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑