Hírek

Dátum: 2015-09-22 | írta: Tocso

0

Már érkeznek az első iPhone 6s készülékek (véletlenül)

iCentre

Bár a hivatalos megjelenés csak pénteken lesz, egy szerencsés San Diego-i lakos már kézhez kapta az új csúcsmodellt.

Egy bizonyos @MoonshineDesign Twitter felhasználó már ma megkapta új iPhone 6s telefonját és gyorsan ország-világ elé is tárta szerencséjét. Megosztotta, hogy egy rozéarany iPhone 6s-t rendelt az AT&T szolgáltatótól és szerencséjére idő előtt érkezett meg a várva várt eszköz.

Bár számomra kicsit furcsa, de a hölgy gyorsan le is futtatott egy teljesitmény tesztet, melyből kiderül, hogy egymagos módban veri az iPad mini 3-at, sőt még az Air 2-t is. Illetve megerősítette, hogy tényleg 2GB RAM-ot tartalmaz a készülék.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenki idő előtt kapja meg a nagyon várt készülékét, ez csak elszigetelt esetnek vehető.

cpeuxmkuyaajynu

Az Apple Amerikában nem kisebb céggel, mint a UPS-szel szállíttatja ki a megrendelt termékeket, így ez csak valamilyen logisztikai hiba lehetett. Mégis, sok követési szám írja, hogy “szállítás szeptember 22-én”, de valószínűleg kitolódik majd péntekre, hiszen cégen belül is nagy prioritással kezelhetik az Apple szállítmányait, hisz nem akarják elveszteni az egyik legjobb kapcsolatukat.

A hölgy Twitter oldalán folyamatosan oszt meg képeket, 4k-s videókat, így aki kíváncsi mit tud gyakorlatban az új iPhone, kövesse bátran.

Te az előrendelők között leszel? Várod már a hazai megjelenést?

Forrás9to5Mac

Címkék:Vissza a tetejére ↑