Hírek

Dátum: 2015-10-01 | írta: Tocso

2

iOS 9.0.2 – Javították a lockscreen-hibákat [VIDEÓ]

iCentre

Mint ahogy azt tegnap megírtuk, az előző frissítés után egy héttel az Apple kiadta az iOS 9.0.2-t.

Az iOS 9 kiadása után az előző évekhez hasonlóan most is érkeznek kisebb jelentőségű frissítések, melyek csak apró hibajavításokat tartalmaznak. Tehát nem kell senkinek se megijedni, az Apple nem kezd el mostantól hetente ész nélkül szoftverfrissítéseket kiadni.

A mostani verzió két zártképernyős hibát javított, melyek közül az egyik inkább csak idegesítő, de a másik már komoly biztonsági rés volt. Az előbbi esetben javították azt a hibát, mely abból állt, hogy a zárolt képernyő órája nem frissült, így ha feloldás nélkül néztünk rá a kijelzőre, akkor a lezárás időpontját írta, nem a valós időt.

A másik esetben pedig Sirit használták fel, hogy jelkód ismerete nélkül hozzáférjenek üzeneteinkhez, névjegyzeteinkhez, fotóinkhoz.

 

Természetesen más egyéb javításokat is tartalmaz a frissítés, de reméljük, hogy sikerült minden hibának a végére járni, és a következő szoftver már csak az iOS 9.1 lesz. 🙂

Címkék:  • Meneruwa

    Azt vajon mikor javítják amit többen jeleztünk, hogy iMovie-ban nem megy az iCloud Drive-ba való feltöltés se iPhone-on se Mac OS X 10.11-en

  • BMWfan

    Kódos siri-s cucc még mindig mőködik…. nem ?

Vissza a tetejére ↑