Hírek apple

Dátum: 2015-10-05 | írta: Tocso

0

Az Interbrand listán idén is első az Apple

iCentre

Best Global Brands idén is összeállította a legértékesebb nevek listáját és nem nagy meglepetéssel idén is kedvenc cégünk, az Apple lett az első.

Az Apple helye a lista élén már évek óta megközelíthetetlenen és ez idén sem változott. Mindegy 50 milliárd dollárral van “lemaradva” ugyan csak évek óta második helyen álló Google – úgy néz ki, kettőjük helye a lista élén jó időre ki van bérelve. Az értékelésnél figyelembe veszik a cégek pénzügyi teljesítményét, hogy a márka mennyire tudja vonzani a vásárlókat, és milyen eredménnyel tudja eladni termékét prémium árazással.

iPhone-apple

Számomra meglepő a Coca Cola harmadik helye, hisz úgy gondoltam, mára már nem akkora név mint régen, mégis stabilan tartja a helyét a Microsoft és az IBM előtt. Másik ilyen meglepetés a lista 7. helyezettje, aki nem más, mint a nagy “riválisnak” mondott Samsung. Persze azt ne feledjünk, hogy nem csak okostelefonokat forgalmaz, hanem más berendezéseket is, így jobban meglepett, hogy nem sikerült megelőzni sem a Toyotát, sem az IBM-et.

Sajnos vagy sem, ahogy nevek érkeznek a Top 100-as listába, úgy távoznia is kell valakinek. A listából idén két olyan egykori nagy név távozott, mint a Nokia és a Nintendo.  A listát ezen a linken nézhetitek végig.

Nektek hanyadik helyezett volt a meglepetés ?

Forrás: TheVerge

Címkék:Vissza a tetejére ↑