Hírek imac

Dátum: 2015-10-13 | írta: FluffyUnicorn

0

Elérhető az új Retina 4K és 5K iMac sorozat

iCentre

Az Apple bejelentette, hogy frissíti az iMac felhozatalát, bemutatták az új 21.5 inch-es iMac-et Retina 4K kijelzővel valamint a 27 inch-es iMac-et a Retina 5K Display modeleket.

A vadonatúj asztali gép vadonatúj gyors processzorral, jobb grafikus kártyával, két Thunderbolt 2 porttal, valamint  akár 2 TB-os Fusion Drive merevlemezekkel érkezik alapból.

A 4k-s verzió 3.1 GHz-es Core i7 Broadwell processzorral, valamint integrált Intel Iris Pro Graphics 6200-as videókártyával rendelkezik, míg az 5K 27-inches iMac-ek 3.2 GHz Core i5 és 3.7  GHz-es i7 Skylake processzorral, valamint dedikált AMD Radeon R9 GPU-val lesz elérhető.

“Egészen az első iMac-től fogva az iMac lelke soha, egy pillanatra sem ingott meg – mindig is a legjobb asztali élményt nyújtotta a legjobb elérhető technológiákkal karöltve, biztosítva a hihetetlen látványt, és a szemet gyönyörködtető dizájnt.” mondta Philip Schiller, az Apple alelnöke a Worldwide Marketing-en. “Ezek a gépek a lehető leglenyűgözőbb iMac-ek amit valaha is készítettünk. A csodálatos Retina Display, az új processzorok és grafikus kártyák és az új Magic kiegészítők újra meghatározzák a tökéletes asztali élményt.”

Az Apple bemutatta az új Magic kiegészítőket, köztük a Magic Keyboard-ot, a Magic Mouse 2-t, és a Magic Trackpad 2-t.

Az új Magic Keyboard (~100$)  Bluetooth-t használ a vezeték nélküli elérhetőség érdekében, és egy beépített újratölthető lítium-ion aksit, amit alig két óra alatt fel lehet tölteni a Lighning kábel segítségével.

Az újragondolt billentyűzet 33%-kal pontosabb billentyű stabilitást és gyorsabb reakcióval segíti elő a kényelmes gépelést.

A vadonatúj Magic Trackpad 2, (~129$) Force Touch-ot használ, valamint széltől-szélig terjedő üveg dizájnt 29%-kal nagyobb felszíni területtel.

Az új Magic Mouse 2, (~79$) szintén egy beépített lítium-ion elemmel és újratervezett belső felépítéssel rendelkezik, ami kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz.

A vezeték nélküli kiegészítő trió a mai naptól elérhető a legtöbb Apple Resellernél.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑