Alkalmazás

Dátum: 2015-10-15 | írta: FluffyUnicorn

0

iOS alkalmazás-ajánló: Pár perc szünet


iCentre

Könnyen egyet érthetünk abban, hogy napjaink egyik legnagyobb megnehezítője a munkahelyi stressz. Erőszakos főnökök, idegesítő kollégák, a határidők és még millió egyéb apróság húzza az agyunkat nap mint nap – Magyarországon ugyanúgy, mint bárhol máshol.

Ebben próbál nekünk segíteni a Pause nevű új iOS app.

Az app interaktív grafikákkal és megnyugtató hangokkal biztosítja a relaxációt, ezzel pedig újra képessé tesz az összpontosításra. Kissé egy appba oltott lávalámpára  emlékeztet – ahogy üdvözült fejjel nyomorgatjuk a kijelzőt, a program madárcsicsergéssel, és egyéb kellemes hangokkal jutalmaz. Az app különböző ázsiai stresszoldó gyakorlatokból merített ihletet a grafikák megteremtésénél. Egyébként ha az ember túlteszi magát a szkepticizmuson és kipróbálja a programot, tényleg nem fog csalódni. A legjobban füldugóval és nyugodt környezetben érdemes neki esélyt adni, kissé ezzel is elkülönítve önmagadat a munkától.

Az app $2-ért beszerezhető az App Store-ból, ha megtetszett, az alábbi videóban kicsit jobban bele lehet látni, hogy a fejlesztők miként készítették el az egészet, meg hogyan is mozog/működik élőben.

PAUSE - Relaxation at your fingertip

PAUSE – Relaxation at your fingertip

Fejlesztő: PauseAble

Ár: 699 HUF
Méret: 73.58 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

 

Forrás: CultofMac

Címkék:Vissza a tetejére ↑