Alkalmazás

Dátum: 2015-11-02 | írta: Tocso

0

Érkezik a Titanfall mobileszközökre

iCentre

Úgy látszik csak 2016-ig kell várni a Titanfall rajongóknak, mert a Respawn Entertainment megerősítette a játék érkezését.

A Titanfall eredetileg PC-re és Xbox One-ra érkezett, majd pár hónap múlva az Xbox 360-as verzió is megérkezett. Bár a készítők nagyobb durranást szerettek volna, mérsékelt volt a siker, ennek ellenére nem volt okuk a panaszra.

A Titanfall röviden egy csak többszemélyes játékmóddal rendelkező csatatéren játszódó robotharcos játék, mely több nevesebb díjat is bezsebelt.

2435943-titanfall+screen+3

Jövő évtől már telefonunkon is játszhatunk vele a freemium kategória minden előnyével és hátrányával együtt.  A játékot a Nixon készíti, akinek már van gyakorlata az FPS játékok készítésében.

Bár Xbox One szintű grafikát egyelőre nem várhatunk – ha jól sikerül a portolás, akkor egy igen nagysikerű játék készülhet, mivel érkezik iOS-re és Androidra is, vagyis valószínűleg bármikor játszhatunk majd haverjainkkal platformtól függetlenül is.

Akik még nem hallottak a játékról, nézzék meg ezt a gameplay videót, hátha nekik is megjön a kedvük egy kis robotharchoz:

 

ForrásEngadget

Címkék:Vissza a tetejére ↑