Hírek iphone

Dátum: 2015-11-06 | írta: FluffyUnicorn

2

Ezt is megértük: Öngyógyító fólia az iPhone-ra

iCentre

Már jó pár éve elérhető az olyan fényezés a kocsikon, ami a kisebb sérüléseket, karcolásokat begyógyítja, “visszanő” a festék a sérült felületre, most a technológia a iPhone-okhoz is megérkezett.

Elbúcsúzhatunk az aprópénz által összekarcolt képernyőtől, itt van a JustMobile által bemutatott öngyógyító iPhone védőfólia.

A JustMobile egyszer már bemutatott egy olyan iPhone tokot, amiről eltűnnek a karcolások, az ötletet továbbgondolva létrehozták a fóliát is, ami hasonló módon működik.

A technológia maga igazából elég egyszerű, egy ragasztó-szerű anyagot vittek fel a fólia legfelső rétegére, ami a sérülés területére kifolyik, és “összeforrasztja” a karcolást.

A folyamat szemmel is látható.

A fólia egyelőre még korlátozott mennyiségben tudja csak javítani a karcolásokat, de mindenképpen kötelező vétel, ha nehezen tudunk vigyázni a telefonunkra.

 

Hamarosan a Steel Bird partnereinél lesznek megvásárolhatóak a termékek, ígéretük szerint már a jövő héten kapható lesz.

Természetesen kíváncsian várjuk, hogy valóban ilyen teljesítményre képes-e a tok vagy fólia egy kemény magyar 200 forintossal szemben is.

Forrás: JustMobile

Címkék:  • Elite Kommisar

    Nem rég lett egy olyan hír kirakva ami acél keménységű kijelzőről beszélt.

    • Az még évek kérdése, ha lesz egyáltalán.

Vissza a tetejére ↑