Hírek

Dátum: 2015-11-10 | írta: FluffyUnicorn

0

A Siri nagyon lenyomja a versenytársakat

iCentre

Kikerült végre egy felmérés eredménye, amiben a Siri, a Google Now, és a Cortana felhasználókat kérdezték meg a preferált intelligens asszisztensükről való véleményüket, és mérték fel az elégedettségüket.

Nem meglepő módon a Sirivel voltak leginkább kibékülve a felhasználók, 81%-uk teljesen elégedett volt az Apple személyi asszisztensével. A Google Now 68%-a és a Cortana 57%-a sem egyébként, de jól látható a fölény.

Az elégedettség mellett mérték azt is, hogy a készülék mennyire érti meg a kérdéseket, és milyen pontosak lesznek az adott válaszok. A felmérés résztvevőinek fel kellett tenniük hét különböző kérdést, és közölniük kellett a válaszokat, valamint hogy hányszor kellett ismételniük a kérdéseket a felhasználóknak. Itt is Sirinek voltak a legjobb eredményei, a válaszok legnagyobb százalékában helyesek voltak, valamint ez az asszisztens kérdezett vissza a legkevesebbszer pontosításért, mielőtt véghezvitte a kiadott parancsot.

A Siri egyértelműen egy olyan alkalmazás, ami polarizálja a felhasználókat – néhányan hihetetlenül elégedettek, míg páran sokkal jobban kedvelik a Google Now-t. És Te?

Címkék:Vissza a tetejére ↑