Hirdetés

Dátum: 2015-11-18 | írta: @dmin

0

Alkalmazás-ajánló: Etterem.hu


iCentre

Enni mindenki szeret. Ezen felesleges vitatkozni, ez tény.

Egy jó étteremben enni pedig igazi felüdülés, ám ilyen helyet találni sokszor nem is olyan egyszerű. Könnyen válhat egy jól induló estéből rémálom a pocsék kiszolgálás vagy az ízetlen étel miatt, ezt pedig mindenki szeretné elkerülni. Az Etterem.hu pontosan azért jött létre, hogy ezentúl minél kevesebb embernek kelljen hasonlóval szembesülnie, ezt pedig a közösség erejével éri el.

A közösségi funkciókra majd később rátérünk, először lássuk a mobilos alkalmazást (merthogy ilyen nélkül ma már egyetlen magára valamit is adó szolgáltatás sem létezhet).

Az appot megnyitva rögtön több csoporttal is szembe találhatjuk magunkat, az Etterem.hu ugyanis nem korlátozódik le pusztán az éttermekre. Vannak itt kávézók, kocsmák, szórakozóhelyek is, ezeken a csoportokon belül pedig több mint 120 kategória szerepel a hamburgerezőtől a cukrászdákon át egészen a romkocsmákig. Ha kiválasztottuk a nekünk megfelelő kategóriát, akkor egy listát kapunk a közeli helyekről, amiket további kritériumok alapján tovább szűrhetünk.

Leszűkíthetjük a kört népszerűség, távolság, felszereltség alapján, de megadhatjuk azt is, hogy mindenképp csak az éppen nyitva lévő helyeket mutassa az alkalmazás. Sőt, a kapott listát akár térképés nézetben is megtekinthetjük, így rögtön látjuk, hogy mit hol találunk.

fooldal talalatok terkep

Ha már alapból olyan helyet szeretnénk találni, ami nincs messze, akkor alul kiválaszthatjuk a “Közelben” fület is (természetesen ezután is van lehetőségünk további szűrőket beállítani).

Külön említést érdemel a “Gyűjtemények” fül, ahova még specifikusabb kategóriák kerültek, így egyszerűen válogathatunk romantikus, vagy akár “all you can eat” éttermek között is.

Ezeket a gyűjteményeket a készítők kézzel válogatták ki, szóval biztosak lehetünk abban, hogy a bennük szereplő helyek valóban megfelelnek a kritériumoknak.

kozelben gyujtemenyek

Az egyes helyszínt kiválasztva (legyen az étterem, kávézó vagy akár szórakozóhely) pontos információkat kaphatunk az adott vendéglátó egységről: megtudhatjuk meddig vannak nyitva, hogy jutunk el oda, milyen a felszereltségük, vagy megnézhetjük a galériát, sőt, az étlapot/itallapot is végigpörgethetjük.

adatlap

Persze mit sem ér egy ilyen app, ha nem tudunk becheckolni, szerencsére azonban erre is van lehetőségünk. Ha egy hely elnyerte a tetszésünket, akkor hozzáadhatjuk a kedvenceinkhez, de akár meg is oszthatjuk barátainkkal a helyet.

Természetesen értékelhetjük is a különböző helyszíneket, így jelezve a közösséggel, hogy egy hely véleményünk szerint hány csillagot érdemel. Ezt szóban is kifejthetjük, ezzel kiemelhetjük, hogy miért érdemes az adott helyet látogatni, esetleg mi az, amit hiányoltunk.

Az alkalmazáson belüli profilunkat összeköthetjük a Facebook vagy Twitter adatlapunkkal, de ha ezt nem szeretnénk, akkor e-mail címmel is regisztrálhatunk. A profilunkon belül egyszerűen megtekinthetjük a már korábban kedvencek közé rakott helyeket, amiket itt is rendezhetünk ABC, távolság, illetve népszerűség szerint.

Az Etterem.hu alkalmazásával akár munkába menet is megtervezhetjük, hogy a nap végeztével hol vacsorázzunk vagy igyunk meg egy kávét, esetleg hol csapassunk egy céges bulit péntek este.

Az app használata egyszerű, a felület pedig könnyedén átlátható és letisztult.

Etterem.hu - Étterem, kávézó, kocsma, bár és szórakozóhely kereső

Etterem.hu – Étterem, kávézó, kocsma, bár és szórakozóhely kereső

Fejlesztő: Viral Media Kft.

Ár: Ingyenes
Méret: 9.81 MB

Címkék:Vissza a tetejére ↑