Hírek

Dátum: 2015-11-20 | írta: Tocso

1

Revols – A tökéletes fülhallgató

iCentre

Ma már szinte kötelező tartozékként tekintünk a fülhallgatónkra, nemigen indulunk el nélküle sehova. Bármennyire is teljesen hétköznapi termék, mégis nagyon nehéz megtalálni a hozzánk legjobban illőt, de ennek lassan vége, hiszen itt a Revols.

A Revols egy Kickstarter projektből indult olyan fülhallgató, mely alkalmazkodik viselője füléhez. A vezeték nélküli Bluetooth-os fülest úgy fejlesztették ki, hogy a fülbedugás után az alkalmazás segítségével el kell indítani egy 1 perces folyamatot, mely alatt az felveszi a fül alakját, így adva kényelmes viseletet és tökéletes hangzást.

bfb5cf5ee0998fc079151df9561dcebd_original

A Revols így nem esik ki egyik fülünkből se, mivel a fül maga olyan, mint az ujjlenyomat, mindenkinek egyedi. Nálam is probléma, hogy míg az egyik fülembe közepes fej kell, addig a másikba már a nagy és csak így nem esik ki egyik se futás közben.

Erre is jó a Revols, mivel a fülhöz igazodás miatt alapból stabilan tart, de a test is szabadan forgatható, így utcai használathoz vagy akár sporthoz is állíthatjuk. Sportolásnál egyebként a fülhallgató zajáteresztő képességét is állíthatjuk, így a zene élvezete mellet a külvilágra is figyelhetünk.
f6679d5eebcb6d566445480ec5ea2321_original

Egy töltéssel 8 órányi működést ígérnek, de rendelhető hozzá egy külső akku, mellyel már összesen 14 órányi lejátszási időnk lesz. Ha mégis lemerülne, USB-n egyszerűen és gyorsan feltölthető.

Az ára kicsit borsos, 60 ezer forint, amiért megkapjuk a fülhallgatót és a kötelező tartozékokat, de nagyobb összegű támogatás után már további extrák is járnak, mint pl. a név belegravírozása.

Aki kedvet kapott a vásárláshoz, itt csaphat le rá. Az első Revolsok 2016 júliusában érkeznek, mi persze kíváncsian várjuk a végeredményt.

ForrásKickstarter

Címkék:  • László Vilmos

    Kipróbálnám!

Vissza a tetejére ↑