Alkalmazás apple

Dátum: 2015-11-24 | írta: Tocso

0

Képek az új Apple Support alkalmazásból?

iCentre

Az Apple igyekszik a legjobb támogatást adni termékeihez, hogy a vásárlói hűségesek maradjanak a márkához valamilyen probléma esetén is. Ezt szeretné tovább javítani az Apple egy dedikált Támogatás app használatával.

A hivatalos Apple Store-okban mindig található egy úgynevezett Genius Bar, amelyhez a vásárlók odamehetnek és bármit kérdezhetnek az Apple termékekkel kapcsolatban.

Erre a területre mindig is nagyon figyelt az Apple, igen kemény oktatás tartozik a pozícióhoz, mind szakmai, mind humán szempontból.

A cég fejlődésével egyre több az eladott termék, így elkerülhetetlen, hogy egyre több legyen a problémás termék is, vagy csak szimplán az új érdeklődő.

Ezt a nyomást szeretné elkerül az Apple ezzel az alkalmazással, amelynek a célja, hogy a vásárló akár otthonról választ kaphasson problémájára személyre szabottan.

Az alkalmazás Apple ID alapú, így személyhez köthető.

Az elején ki kell választani milyen eszközzel van problémánk, majd a kategóriák alapján leszűkíteni, hogy pontosan mivel is van baj.

Ezután, ha nem kapunk választ az alkalmazásban, leírhatjuk egyéni gondunkat,  amellyel egy tapasztalt dolgozó fog foglalkozni a másik oldalon.

Apple-support-app_

Bár az alkalmazás eleinte biztos csak USA támogatású lesz, előbb-utóbb elérkezhet hazánkba is, ahogy a magyar Siri is. ( 😀 😀 😀 )

ForrásuSwitch

Címkék:Vissza a tetejére ↑