Hírek

Dátum: 2015-12-02 | írta: Hella

1

Több iPhone 7 prototípust tesztel az Apple

iCentre

Még alig két hónapja, hogy debütált az Apple legújabb csúcs telefonja az iPhone 6s, már arról keringenek a pletykák, hogy vajon milyen lesz ennek a nagy testvére, az iPhone 7.

Korábban arról szóltak azok a bizonyos ” hírek”, hogy ezek között lesz víz- és porálló dizájn, valamint új burkolatot kaphat, aminek teljesen más lesz az anyaga, mint az eddig megszokott.

A G For Games riportja szerint az Apple öt különböző iPhone 7 modellt tesztel, melyek mindegyike másban jeleskedik.

A jelentések szerint a Lightning csatlakozó mellett tesztelnek egy USB-C portot is, valamint vezeték nélküli töltési technológiákat, a multi-touch Force Touch- ot,  két kamerát a hátlapra ( vajon 3D-s felvételeket készítésére szolgálnának?…) és a kijelző ujjlenyomat felismerését.

A kijelzős ujjlenyomat felismerés elég sanszosnak tűnik (vagy csak nagyon szeretnénk? – a szerk.), hiszen így a Home gombot eltüntethetné az Apple. Ezzel megoldódna a kellemetlenség, amivel bírálták már a céget, miszerint túl nagy az alsó perem. Így ha nem lenne a gomb, nem lenne probléma sem. Kérdés persze, hogy valóban meglépik-e ezt a nem mindennapi dolgot.

Persze ezekhez a jelentésekhez egészséges szkepticizmussal kell viszonyulnunk, de valószínű, hogy ezekkel kísérletezik az Apple, azt azonban már nehéz megmondani, hogy melyik technológia lesz a nyerő a cégnél.

Mi pedig addig is türelmesen várakozunk és kíváncsian figyeljük a fejleményeket. 😉

Címkék:  • expa

    Várós…

Vissza a tetejére ↑