Hírek

Dátum: 2015-12-08 | írta: Zehy

2

Gyári iPhone 6 és 6s tok, beépített akkumulátorral

iCentre

Erre aztán senki nem számított, de az Apple virtuális boltjában ma reggel felbukkant egy iPhone 6 és 6s kompatibilis tok, mely beépített aksival rendelkezik.


A mellékelt tájékoztató szerint azt kapjuk amit várunk, így hosszabb üzemidő és a telefon védelme az elsődleges cél.

apple-tok-aksi-fekete-nagy
A látvány szokás szerint kicsit bumfordi lehet, de még mindig sokkal elegánsabb, mint jó pár megoldás az esetleges 3rd party-gyártóktól. Sőt, jobban megnézve, kifejezetten tetszetős.

Az iPhone 6s és iPhone 6 készülékekhez tervezett Smart Battery Case meghosszabbítja az üzemidőt, és óvja a készüléket. A tok bársonyos, mikroszálas bélése védi a készülék külsejét, a puha elasztomer peremnek köszönhetően pedig könnyű a telefonra helyezni és levenni. Selymes tapintású szilikonfelületének kellemes az érintése.

Ha együtt töltöd az iPhone-t és az akkumulátoros tokot, 25 órára növelheted a beszélgetési időt, 18 órára az internetezést LTE-hálózaton, és ennél is hosszabbra a hang- és videolejátszás idejét.* A Smart Battery Case használatakor az intelligens állapotjelző megjeleníti az akkumulátor állapotát az iPhone zárolt kijelzőjén és az Értesítési központban. Így mindig tudni fogod, hogy mennyi energia áll még rendelkezésedre.
Az akkumulátoros tok kompatibilis a Lightning csatlakozós tartozékokkal, például az iPhone-hoz tartozó Lightning–USB átalakító kábellel vagy a külön beszerezhető iPhone Lightning dokkolóval. Két szín közül választhatsz. Mindkettő tökéletesen illik a készülékhez.

Forrás: Apple

Címkék:  • Nyányó Sándór

    Majd ha 5s-re is lesz akkor szóljatok! köszi

  • Hengelhoffer

    Ez azért vicc. ezt azért nem tenném fel a telefonomra. Vékonyítunk, és csak vékonyítunk, az aksik egyre kevesebbet bírnak. Azután a szép penge vékony telefont bele kell tenni egy… egy ilyenbe, hogy használni tudjam.

Vissza a tetejére ↑