Magyar iOS fejlesztés nearones

Dátum: 2015-12-08 | írta: @dmin

0

Nearones – Ismerd meg az embereket, akikkel összefutottál a napod során


iCentre

Nap, mint nap tucatjával találkozunk olyan emberekkel, akikkel rengeteg közös dolog lehet bennünk, de mégis úgy érezzük, új kapcsolatokat, új barátokat találni nagyon nehéz. Ebben segít a Nearones!

Sem időnk sem lehetőségünk nincs ismerkedni, mert elfoglaltak vagyunk, dolgozunk, rohanunk. A Nearones alkalmazás célja egy második lehetőséget biztosítani a hasonló érdeklődés és életvitelű embereknek, akik összefutottak a nap során, de mégsem volt idejük megismerni egymást.

Használd a mobilod, naponta szembe jönnek veled lehetséges barátok bármerre is jársz, akár a buszon, az egyetemen, buliban, vagy akár csak a szomszéd kávézóba ugrasz le. Kevesebb, mint egy perc alatt létrehozhatod saját profilodat akár a Facebook, Google+ vagy email belépési módot választva.

neorones

A lokáció-alapú valós idejű kapcsolatteremtés a legjobb módja az új ismerősök felfedezésének. Az app a telefonod GPS pozícióját használja, hogy felkutassa a nagyjából 50-100 méteres környezetedben megforduló felhasználókat.

Amikor összefuttok egy másik Nearones felhasználóval, a profilja felbukkan az idővonaladon. Akár a zsebedben is hagyhatod a telefonod, és mikor hazaérsz nyugodtan böngészheted a felhasználói profilokat.

Csevegj, ismerj meg új embereket bármerre is jársz!

Ha nyitott vagy új kapcsolatok teremtésére, új barátok megismerésére, akkor Nearones a te applikációd.

Az alkalmazás teljesen ingyenes, elérhető magyar és angol nyelven az AppStore-on:

Nearones

Nearones

Fejlesztő: Nearones Ltd

Ár: Ingyenes
Méret: 54.11 MB

Címkék:Vissza a tetejére ↑