Bulvár iphone 6s

Dátum: 2015-12-09 | írta: Tocso

0

Márciusban iPhone 6c, Apple Watch 2 és új MacBook?

iCentre

Durva hónap lenne, de vajon mi valósul meg ezekből?

A legújabb pletykák arról szólnak, hogy a márciusi “iPhone 6c” bemutatón kerülhet leleplezésre egy új MacBook és az Apple Watch 2 is. Az új MacBookot egyelőre sűrű homály fedi, csak az idei keynote-ot vették alapul az álmodozók, míg a Watch 2 egyes vélemények szerint csak kicsit újulna meg, inkább a kötelező optikai tuningot hozná némi belső update-tel.

Az újdonságokról egyelőre persze semmi biztosat nem tudunk, de nagy valószínűséggel borítékolható, hogy az új Watch vékonyabb lesz, hosszabb üzemidővel fog rendelkezni és sokkal gyorsabb lesz elődjénél.

További érdekesség lehet egy újabb orvosi szenzor, mint például a vérnyomásmérő, de új funkcióként megjelenhet esetleg a GPS vagy az alváskövetés is.

Külsőre esélyes lehet egy új rozéarany kivitel, illetve szoftverileg egy kiforrottabb Watch OS-t is várható, de ez szokás szerint amúgy is megtörténik mindig, említést sem érdemel.

Az egyre többet pletykált márciusi keynote az új Watch-csal nem lenne meglepő, de az iPhone 6c tavaszi bejelentése (meg úgy bármikor) azért rendesen megkavarná az állóvizet. iTT felhozhatja magát, ha valaki nem tudná miről van szó.

Ha szubjektíven tippelnem kellene, szerintem nem lesz ismét c-sorozat, sőt, egyelőre új Watch sem, inkább csak új színeket és szíjakat kaphat, de nem egyszer lepett már meg az Apple, ami most sem lenne baj. 😉

Forrás9to5Mac

Címkék:Vissza a tetejére ↑