Hírek

Dátum: 2015-12-11 | írta: Tocso

0

Az iFixit szétszedte az új tokot, Te pedig nem fogsz örülni

iCentre

Szokásához híven az iFixit szétkapta az új Apple terméket és nem csak szerelhetőségi szempontból elemezte, hanem azt is, hogy milyen elemek találhatóak benne.

Cook bár megvédte a cég termékét, az iFixit szétszedte az akkus tokot és a benne találtak lehetnek az utolsó szögek a termék koporsójában.

A tok mindössze egy 1877 mAh-s akkumulátort tartalmaz, mely bár elméletben egyszer újratölti az iPhone 6 és 6s 1715 mAh-s aksiját, elég külső töltőm és töltő tokom volt ahhoz, hogy tudjam, kb. 85-90%-ig fogja csak feltölteni az akkut a sok veszteségi hatás miatt.

Továbbá, az okos jelző is inkább csak szoftveres okosságot jelent, mivel a töltésvezérlés egy az egyben megegyezik egy iPhone-éval, így semmi nagy újítás vagy forradalmi ötlet nem található benne.

15233-11378-ywRgeHnsZwCr5gYA-l

Azért, hogy ne csak savazzuk a tokot, az anyagválasztás, illetve az anyagkezelés itt is a lenyűgöző kategóriába tehető. Ahol nagyobb terhelést kap a tok, ott megerősített az egész szerkezet, így tovább védve a kiegészítőt a meghibásodástól.

Konklúzióként az iFixit elmondta, hogy a javításra 2 pontot adnak csak az elérhető 10-ből, mivel rengeteg benne a ragasztás, így ha egyszer szétszedtük, már nemigen rakható össze (bár egy külső akkumulátornál nem tudom mit vártak).

Szerintem Amerikában sikeres lehet a termék lehet a maga $100-os árával, jó anyagválasztásával. A külseje már más tészta, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy tetszik-e vagy sem.

Forrás: Appleinsider

Címkék:Vissza a tetejére ↑