Sajtóközlemény

Dátum: 2015-12-12 | írta: Zehy

0

Már egymillióan kipróbálták a Telekom alkalmazást!


iCentre

Az indulás óta eltelt bő két év alatt igazán népszerűvé vált a Telekom alkalmazás: már egymillióan intézik ügyeiket a segítségével kényelmesen és egyszerűen, a mobiltelefonjukról.

Az applikációt az ügyfelek leggyakrabban egyenleglekérdezésre és számlafizetésre használják, továbbá alkalmankénti mobilinternet limitbővítésre. Sokan kedvelik az alkalmazásba épített virtuális Kapcsolat kártyát is – így egy plasztikkártyával kevesebb foglalja a helyet a tárcájukban.

A Telekom alkalmazás külső megjelenése a napokban újult meg, így az ügyfelek már egy, a mai trendeknek megfelelő, átláthatóbb és még egyszerűbben kezelhető felülettel találkoznak.

telekom-app

A Telekom folyamatosan fejleszti online ügyfélkiszolgálási felületeit. A jelenlegi újítás az applikáció továbbfejlesztésének első lépése, melyeket továbbiak követnek majd.

A Telekom alkalmazás jelenleg iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokon érhető el, de a Windows Phone-okra is hamarosan megérkezik a megfelelő verzió.

Mint ismeretes, az alkalmazás segítségével ingyenesen lekérdezhető az aktuális egyenleg és forgalom, ellenőrizhető a mobil használója által elküldött SMS-ek száma, az adott hónap hálózaton belüli és kívüli forgalma, valamint letölthetők és kifizethetők az aktuális és régebbi mobil számlák.

Az alkalmazás hasznos és részletes információval szolgál a Telekom Kapcsolat Program kedvezményeiről, partnereiről és nyereményjátékairól. Sőt, a Telekom alkalmazásban található térképes üzletkereső, amely az aktuális pozícióhoz igazodva adja meg, hol van a legközelebbi Telekom üzlet.

Az applikáció fenti szolgáltatásai díjmentesen vehetők igénybe, ugyanakkor használatához mobilinternet előfizetés szükséges, annak letöltése és használata adatforgalmat generál. Az adatforgalom az előfizető díjcsomagja szerint számlázódik.

Telekom alkalmazás

Telekom alkalmazás

Fejlesztő: Magyar Telekom Ltd

Ár: Ingyenes
Méret: 45.65 MB

Forrás: Telekom sajtóközlemény

Címkék:Vissza a tetejére ↑