Alkalmazás

Dátum: 2015-12-17 | írta: Tocso

0

Már súlyt is mérhetünk az iPhone 6s-szel

iCentre

Az idei iPhone legjobb újdonsága a 3D Touch, mely nem más, mint egy nyomásérzékeny panel, mely immáron egy újabb érdekes dologra alkalmas.

Anno a Huawei demózta saját Force Touch “találmányát” úgy, hogy egy narancsot mértek le a készülék kijelzőjén. Elég látványos volt, de mindenki tudta, hogy ilyesmire sosem fogjuk használni okostelefonunkat.

A 3D Touch egy eleinte butának és feleslegesnek tűnő fejlesztésnek látszott, azonban aki használja a mindennapokban, már úgy nyilatkozik, hogy fura lenne nélküle az iPhone.

Huawei-Mate-S-oran

A szigorú Apple szabályozás miatt eddig szinte csak egyfajta “egyéb” gombként lehetett használni, azonban trükkös fejlesztők kitalálták, hogyan lehetne mégis csak súlyt mérni az iPhone-nal.

Először el kell látogatnunk a pltarun.github.io/scale oldalra, majd a képernyő közepére kell helyezni a mérendő tárgyat.
Ha túl ingázó értéket kapnánk, akkor a Beállítások – Általános – Kiegészítő lehetőségek résznél a 3D Touch érzékenységét állítsuk közepesre.

Attól persze óva intünk minden kedves olvasónkat, hogy ezen mérjék ki a karácsonyi bejgli összetevőit,  de azért néha jól jöhet ez a kis okosság.

Címkék:Vissza a tetejére ↑