Hírek

Dátum: 2015-12-22 | írta: Tocso

0

Teljesen elképzelhető iPhone 7 koncepció érkezett

iCentre

Pár hónapja szólnak arról a hírek, hogy az Apple már nem tudja tovább vékonyítani az iPhone-okat, csak ha elhagyja a jack csatlakozót és ez a cég “arroganciáját” ismerve teljesen el is képzelhető.

Eric Huismann dizájner ezért megalkotta a csatlakozó nélküli koncepciót, mely nem is teljesen elképzelhetetlen, ellenben egy nagyon igényes megvalósítási ötlet.

A fülhallgató immáron vezeték nélkül kommunikálna a telefonnal, ezzel kiküszöbölve a töltés közbeni zenehallgatás problémáját. Persze maradna lehetőség a lightning csatlakozón keresztüli füles kapcsolódásához is.

Saját iPhone-ját már az ikonikusnak számító Home gomb nélkül képzeli el, helyette hasonló megoldás lenne a Touch ID-hoz, illetve így a 3D Touch révén a Home gombunk még sokoldalúbb lehet.

iphone-7-airpods-1024x576-2

A koncepcióban eltűnnének az antenna csíkok és a kamera “kitüremkedés” is, ezzel hozva meg a tökéletes kinézetet az iPhone-nak.

A színek terén megmaradna az Apple által árusítottaknál, viszont a fekete szint már nem csak az előlapnál, hanem a hátlapnál is alkalmazná, ezzel tenné még elegánsabbá a készüléket.

iphone-7-all-version-1024x576-780x439

A kijelző méretek se változnának, csak megjelenne a már régóta rebesgetett 4 inches méret, mely nem lenne butább “nagyobb” testvéreinél, ugyanazt a hardvert kapná meg. Tárhely tekintetében pedig megszűnne a 16GB-os lehetőség, a 32GB lenne a legkisebb elérhető verzió.

Hogy melyik ötlet valósulhat meg és melyik marad csak koncepció, az egyelőre még kérdéses, azt azonban tudhatjuk, hogy az Apple nem fog bakot lőni, bármivel is jöjjenek elő.

ForrásHandy Abovergleich

Címkék:Vissza a tetejére ↑