Bulvár

Dátum: 2016-01-04 | írta: Tocso

0

iPhone 7 Plus 256GB-os tárhellyel és 3100mAh-es aksival?

iCentre

Új év és új iPhone is, bár ennek érkezésére egy kicsit még várni kell, mégis, egyre impozánsabb pletykák érkeznek.

2014-ben érkezett az iPad Air dizájnjára hajazó új iPhone-széria, mely két nagyobb mérettel jelent meg és ezzel viták sorát indította el. Kisméretű iPhone-nak meghagyták az 5s-t, a továbbiakban pedig már csak a nagyobb kijelzős telefonokra fókuszált a cég.

Mára szerintem már mindenki megszerette ezt az új megjelenést, mivel már egy “S” szérián is túl vagyunk, mely továbbra is töretlen sikert hozz a cégnek.

Az iPhone 6s és 6s Plus nem sokban különböznek egymástól. Mondhatni csak a kijelző méretben és a Plusban található képstabilizátor választja ketté a két telefont. A  pletykák szerint a Plus tovább fejlődhet és érkezhet belőle egy 256GB tárhelyű is, mely egy igen váratlan húzás lenne a cég részéről.
Maga az ok persze érhető, hisz a 4k-s felvétel, a jobb kamera, a nagyobb játékok mind foglalják a tárhelyet, de ezek a sima iPhone 6s-ben is megtalálhatóak.

Egy másik hír is az új iPhone 7 Plusról szól, mely szerint akkumulátora egy 3100mAh táp lenne, mely kicsivel nagyobb elődjénél, így ez  kb. még 1-1,5 órás plusz használati időt jelentene.

Az még nem most derül ki, hogy melyik pletyka lesz igaz, de az szinte biztosra vehető, hogy az Apple ismét is vérbeli csúcsmodellt állít majd színpadra.

Forrás: Redmondpie

Címkék:Vissza a tetejére ↑