Hírek

Dátum: 2016-01-11 | írta: Tocso

0

Elérhető az iOS 9.3, tvOS 9.2, watchOS 2.2 és az El Capitan 10.11.4 béta

iCentre

Elemében volt az Apple ma este, mivel négy új bétaszoftvert is kiadott váratlanul.

Szokás szerint most is először bétaállapotban tették elérhetővé a szoftvereket, hogy a legtöbb hibát még a hivatalos kiadás előtt javíthassák, illetve a fejlesztők is felkészíthessék alkalmazásaikat az új szoftverekre.

  • A tvOS 2.2-vel elérhetővé vált a Bluetooth-billentyűzetek használata, illetve az alkalmazásokat már mappákba is rendezhetjük a főképernyőn.
  • Az iOS 9.3 és a watchOS 2.2 együtt lehetővé teszi, hogy egy iPhone akár több Watch-ot is kezeljen. Ez azoknak lehet hasznos, akiknek több Apple Watch-uk van. Másik újdonság, amit nem feltétlen veszünk majd észre, hogy a Safari akkor is töltődik, mikor a Javascript utasításokat jelenít meg, mint például figyelmeztetés vagy megerősítés.
  • Az OS X El Capitanről egyelőre nem érkezett információ. Valószínűleg hibajavítások és teljesítményjavulás érkezett a frissítéssel.
A cikk folyamatosan frissül a talált újításokkal, és várjuk a Ti észrevételeiteket is!

UPDATE

  • Újdonság a Night Shift funkció, mely automatikusan aktiválódik, célja pedig, hogy csökkentse a kék szín alkalmazását este, ezzel is segítve a nyugodtabb alvást. Az alvás előtt kb. két órával ajánlott mellőzni a kék színt, mert csökkenti az álmosodáshoz, elalváshoz szükséges melatonin termelődését a szervezetben.
  • A Jegyzet app is változott. Már jelszóval és Touch ID-vel is védhető, és lehet választani több rendezési lehetőségek közül is, mint pl.  dátum, módosítás dátuma, betűrend…
  • Az Egészség alkalmazás a jobb használhatóság érdekében is új felületet kapott.

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vissza a tetejére ↑