Bulvár iphone 6

Dátum: 2016-01-12 | írta: Zehy

1

iPhone 6c nem, iPhone 5e érkezhet

iCentre

Sokan gondolják úgy, hogy lenne értelme megtartani a 4 inch-es iPhone modellt. Mi is támogatnánk, hiszen az itteni kommentekből egyértelműen kiderül, hogy szükség lenne továbbra is egy ilyen méretű készülékre.

Eddig úgy tűnt, iPhone 6c lesz a neve, de az érkező pletykákon kívül semmi más nem utalt erre. Most azonban előkerült egy másik lehetőség is.

iPhone 5e

Az “e” az “enhanced” megfelelője, mely “megerősített” vagy inkább “bővített” fordításban állja meg a helyét, így pedig már könnyen következtethetünk a készülék tulajdonságaira.

Természetesen itt elsősorban a belső értékekre kell gondolni, így A8-as processzort kapna a termék, de az 1GB RAM pl. maradna, ellenben az Apple Pay megjelenne… mindez persze a már sokat emlegetett 4 inch-es formában.

Jól látni, hogy egy érdekes öszvér jönne így létre, azt azonban továbbra is hangsúlyoznunk kell, hogy az Apple szokás szerint egy fél mondatot sem adott ki eddig a megjelenő termékkel kapcsolatban, így a találgatásnál csak picivel erősebb információk állnak a rendelkezésünkre – márpedig sokszor előfordult, hogy az Apple rácáfolt az iparági trendekre és előrejelzésekre.

Címkék:  • Nemes Gábor Bonaventura

    Szerintem nagyon jó lenne egy kissebb iphone. Sztem nagyon sokan csak azért rendelkeznek ma már ennél nagyobb telefonnal mert rá kényszerítík őket a “piac diktátorok” Számomra a telefon az telefon és a tablet az tablet, Ezt ötvözni szerintem mindig is nagy hiba volt.
    Mostanában nagyon neki veselkedtek felzárkózni a vetélytársakhoz és ezért szinte mindent kicseréltek a motorháztető alatt. (ami nem baj, elvégre sok embert csak az érdekel) De én mindenképp mostmár ilyen alapvető kompatibilitási dolgokat hidalnék át az apple-nél. Példaképpen szerintem most a microsoftnak a telefon dokkoló egységei amire ha rá csatlakoztatom a telefont akkor szinte teljes értékű számítógépet kapok. Ez egy olyan szoftveres újjítás ami szerintem az apple fanokat akik munkára használják telefonjaikat azokat övön alúl érte. Ha mondjuk ezt megtudnánk oldani az osx-el kapcsolatosan hogy egy dokkoló egységet létrehoznak(iphone-hoz, ipad-hez, ipod-hoz stb) amiben van grafikus gyorsító meg háttértár és portok akkor az óriás siker lenne…….. Mindezek mellet örülnék az E sorozatnak ha lesz de én úgy érzem hogy az “epül” kezdi elveszteni az üzlet és munka terén komolyságát.

Vissza a tetejére ↑