Bulvár apple music

Dátum: 2016-01-13 | írta: Tocso

0

Túllépte az Apple Music a 10 milliomodik feliratkozót?

iCentre

Egyes források szerint a napokban túllépte az Apple Music a 10 milliós határt a feliratkozók számában, mely azért is figyelemre méltó, mivel a Spotify ezt csak hat év után érte el, 2014-ben.

Egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Financial Times két újságírója az állítja, hogy már több mint 10 millió felhasználónál jár a Music. Októberben pontosította utoljára az Apple a számot, mely szerint akkor 6,5 millióan használták a Musicot, így három hónappal később elképzelhető a fent említett érték.

Az Apple a Musicot 2015 június végén  indította el országokra egyénileg árazva, mely tovább növelte népszerűségét. Nem sokkal később megjelent a dedikált alkalmazás Androidra is, ahonnan újabb előfizetőket szerzett. A jövőbeli pletykák arról szólnak, hogy érkezik majd jobb minőséget biztosító új formátum is, mely magas minőség ellenére adatforgalom-barát is lesz.

Elemzők szerint 2017-re a Music piacvezető lehet, ha tartja a mostani növekvési tendenciát.

Az Apple Music sok előnnyel indult ellenfeleivel szemben. Egyrészt egy már létező piacra érkezett, melyet jól ismer a fiatalság. Emellett már volt egy hatalmas bázisa is, mivel rengeteg iOS eszköz van a célfelhasználóknál, így már csak egy 3 hónapos ingyenes próbaidőszak kellett, melyet mézesmadzagként használt a cég. Miután ezzel a mindennapi életük részévé vált az embereknek, azt a pár dollárt vagy euró kifizetik használatáért. (ezzel mondjuk vitatkoztok a kommentekben, de a számuk nem hazudnak)

Az Apple Music siker a cég történelmében és szerintem jogosan is került a legjobb streaming szolgáltatások közé. A választék jó, a Music integrálása is jól sikerült, illetve a kezdeti hibák is eltűntek mára. A valós számokat valószínűleg január 26-án teszik közzé a 2016-os Q1-es eredmények mellett.

Kíváncsian várjuk, vajon tényleg elérték-e ezt a hatalmas felhasználói számot.

Forrás: Appleinsider

Címkék:Vissza a tetejére ↑