Hírek

Dátum: 2016-01-18 | írta: Tocso

1

Már értesült az akkumulátorkijelzés hibájáról az Apple

iCentre

Az Apple támogatás terén igen jól teljesít, ezen a fronton ahogy mondani szokás, nem érheti szó a ház elejét.

Sok felhasználó jelezte, hogy az akkumulátor állapotát jelző számláló nem változik használat közben sem. A sok megkeresés miatt egy hivatalos leírást is készítettek a hiba megoldására, mely kicsit általános, de ha megoldja a problémát mindenki örülhet.

Két lehetőségünk van:

  • Indítsuk újra a készüléket.
  • Ha ez nem segít, menjünk a “Beállítások – Általános – Dátum, Idő” részhez, és az “Automatikus beállítás” funkciót kapcsoljuk be.

Az Apple szerint ez segít, azonban ha mégsem, talán csak egy szoftverfrissítés hozhat igazi megoldást. Saját tapasztalatom szerint iPhone 6-nál is jelen van a probléma, csak máshogy jelentkezik. Nálam töltés közben áll meg x %-on, majd ha le-felcsatlakoztatom a töltőt, újra a helyes értéket mutatja. Fórumokon utánaolvasva nem egyedüli a hiba, más generációs iPhone-oknál is fenn áll a jelenség.

Ti tapasztaltok akkumulátorral kapcsolatos hibát valamelyik eszközötökön?

Forrás: Macrumors

Címkék:  • Richárd

    Nekem még a 9.2 -es frissítés vágta haza a telefonomat (Iphone 5s). Lefrissítettem a szoftvert akkor még 100%on volt az aksi, miután újra indult már csak 57% on volt, nem tulajdonítottam neki nagy szerepet, csak mikor már 10% on volt a telefon feldugtam töltőre. Felvillant, nem néztem, csak azt vettem észre hogy továbbra se tölt. (2% nál pillantottam rá utoljára) Igazából nem volt ötletem akkor hogy mitévő legyek. Lemerült 0% -ra. Se itunes, semmi se érzékeli, így most egy dobozban van becsomagolva, telefonos boltban nem tudtak rá mit mondani. Majd jövőhéten elviszem egy telefonos ismerősömhöz, rakunk bele másik aksit, frissítünk és reménykedünk a legjobbakban 😀 (használtan vettem, gari már rég nincs rajta)

Vissza a tetejére ↑