Bulvár apple watch

Dátum: 2016-01-18 | írta: Tocso

0

Már semmi sem biztos – Apple Watch 2 csak szeptemberben?

iCentre

A legtöbb hír szerint márciusban érkezhet az új Watch, melynek a próbagyártásai is elkezdődnek hamarosan, azonban a TechCrunch szerkesztője szerint csak később jön az új okosóra.

Rengeteg pletyka szólt az új Watch-ról, azonban mindezzel szembemegy egy új hír, miszerint nem lesz tavasszal új generáció. Ezt arra alapozza az író, hogy lényegében nem tudunk semmit sem az új Watch-ról.

Ebben lehet valami, hisz pár hónappal a megjelenés előtt már a legtöbb Apple termékről lehull a lepel, s ha külsőre nem is láthatjuk, a várható újdonságokról már szinte mindent tudunk.

A másik pedig, hogy mivel csak egy generáció jelent meg a Watch-ból, még nem tudjuk, milyen időközönként tervezi frissíteni termékét az Apple. Szerintem is kevés az egy év az új Watch-hoz, inkább az Apple TV frissítése ciklusa lenne reálisabb hozzá.

Véleményem szerint, ha volt is terve az Apple-nek, azt a Samsung kicsit “módosíthatta”, de természetesen nem a Gear 2-vel. Bár valószínűleg üzleti szinten megy az információcsere a két cég között, de nem sokkal a bejelentés előtt szólhatott a Samsung az Apple-nek, hogy készül, a Samsung Bio-Processor chipje. A chipről annyit kell tudni, hogy lényegében egy okosórás all-in eszköz. Sok különálló egységet tervezett  egy alkatrészbe a cég, mely így kisebb is, mint az előző megoldások – továbbá a chip képes mérni a pulzust, szívritmust, stressz szintet, hőmérsékletet, a test zsírt és a vázizom tömeget. Ennyi plusz képességért pedig már az Apple is inkább teljesen újratervezi óráját szerintem.

Azt, hogy mikor érkezik pontosan az új Watch, még nem tudni, de tekintve a Samsung chipjét és az Apple precizitását, nem lesz okunk panaszra az érkező terméknél.

Forrás: Macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑