Hírek

Dátum: 2016-01-26 | írta: Hella

2

Kiszivárgott az iPad Air 3-dizájn?

iCentre

Az új pletykák szerint az Apple hamarosan piacra dobhat egy olyan iPad-modellt, melyen szokás szerint pár apró módosítást hajtanak majd végre.

Ilyen lesz például állítólag a négy kis hangszóró, amit a jobb hangzás érdelében építenének bele a készülék “sarkaiba”.

Mindemellett még megjelenhet egy LED-vaku is a hátsó kamera mellett, hogy biztosítsa a tökéletes kép elkészítését. Az iPad-újításokhoz egy illusztráció is érkezett, hogy könnyebben tudjuk elképzelni ezeket a változásokat (nem mintha túl nehéz lenne).

A négyhangszórós elképzelés kissé az iPad Pro irányába terelné az Air-típusokat, ami nem is csoda, hiszen ezzel közelebb hoznák ezt a magasabb árkategóriás élményt a felhasználókhoz. Emellett persze szebben szólna, hangosabb is lenne, és jobb sztereóhatást is biztosítana. 🙂

Az újításokkal az Apple valószínűleg arra törekszik, hogy vonzóbbá tegyék a vevők számára az iPad Airt, hiszen a tabletek eladása az utolsó negyedévben csökkent, a legkelendőbb modellek a minik maradtak, illetve az iPad Air 2 modellek.

Az új iPad Air 3-ra valamikor 2016 első felében számíthatunk a pletykák szerint. Addig is kíváncsian várjuk a további kiszivárgó “információkat”.

ipad-air-sok

(Persze ezeket az infókat nem kell véresen komolyan venni, hiszen a pletykák lényege, hogy nem mindig a legmegbízhatóbb forrásokból származnak…)

Forrás : AppleInsider

Címkék: • fPeter

  “…a legkelendőbb modellek a minik maradtak, közülük is az iPad 2 Air modellek.”
  Nos, ha a mini-k voltak akkor nem az Air-ek (Air ből is csak Air van, vagy Air 2).
  Kérlek javítsd! köszi 🙂

  Egyébként szívesen váltanék már iPad-et, de az Air-ek csillogó, fényes éle nem vonz, ha lekerekítenék szívesen váltanék. (Sőt az első generációs Air-em sarkai karcolnak még 1,5 év után is..)

  • jaj, köszi, már csinálom is! 😉

Vissza a tetejére ↑