Hírek

Dátum: 2016-01-26 | írta: Tocso

0

Nagy blama a Surface számára

iCentre

Talán meg sem emlékeznénk a tegnapi esetről, de a Microsoft annyira kicsinyes lejárató kampányt folytatott az iPad ellen, mivel az “más, mint egy iPad” – ebbe most bele is trafáltak.

Ahogy több ízben is beszámoltunk róla, a Microsoft több ízben is kóstolgatta az Apple-t, nem is túl elegáns módon. Azonban a karma néha visszavág, ahogy az most meg is történt a népszerű NFL egyik meccsén is.

Egy szemfüles CBS riporter, Evan Washburn vette észre, hogy a pálya mellett igencsak gyűlnek az ideges arcok, de nem a játékosokra voltak mérgesek, ahogy az lenni szokott. A Patriots stábja ugyais nem fért hozzá a Surface-en keresztül ahhoz az alkalmazáshoz, melyen a csapat felállását, taktikáit látni. Ebben a sportban ez egy fontos ismeret, mivel szinte azonnal reagálni kell az ellenfél változó lépéseire.

A videó tanulsága szerint nem voltak a helyzet magaslatán a Microsoft technikusai sem, elég rémült fejet vágtak ők is. Mint kiderült, hibás hálózati kapcsolat volt a ludas, ami kicsit érdekes, mivel a másik csapat számára ugyanez a hálózat tökéletesen működött, így a technika ördöge nem vonható felelősségre.

 

A Microsoft még 2013-ban vette meg az NFL-ben az exkluzív márkajogokat, ami annyit jelent, hogy a pályán, és a pálya szélén is csak Microsoft termékeket lehet használni. Hogy mennyire szeretik a csapatok és a játékosok a redmondi óriás termékeit nem tudjuk, de egy ilyen eset után már lehet inkább a megbízhatóbb iPadért nyúlnék.

Szokták mondani, hogy a negatív reklám is reklám….. de ez talán most nagyon nem az volt a Surface számára.

Forrás: Appleinsider

Címkék:Vissza a tetejére ↑