Bulvár iphone 7

Dátum: 2016-01-27 | írta: @dmin

0

iPhone 7 jóslatok Ming-Chi Kuótól

iCentre

KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo ismét jóslatokba bocsátkozottt, miszerint két 5,5 inches változata lesz az iPhone 7 Plus-nak.

Főleg a kamerafejlesztésekkel foglalkozott, miszerint a hagyományos előlapi iSight kamera mellett a hátlapon egy kettős objektívvel rendelkező kamerakialakítás lesz található.

A pletykák szerint az iPhone 7 Plus modell kettős szenzorrendszere már azokat a képalkotó algoritmusok fogja használni, amelyek a Linx Imaging tavalyi megvásárlásával kerültek az Apple kizárólagos tulajdonába.

A Linx technológiája számos olyan előnyt kínál, mint például a kiálló kameragyűrű feleslegessé tétele, vagy a jobb képminőség gyenge fényviszonyok mellett.

Az iPhone 7 Plus a Linx Imaging algoritmus egyedülálló képességével felvértezve képesnek bizonyulhat kétszeres vagy háromszoros optikai zoom kezelésre.

Ming azonban úgy ítéli meg, hogy a beszállítói láncok leterheltsége és az idő rövidsége miatt ez az opció csak az iPhone 7s Plus sajátossága lehet, míg a 4,7 inches készülékekbe beépítésre sem kerül.

Forrás: Macrumors

Fotó: computer bild

Címkék:Vissza a tetejére ↑