Hírek

Dátum: 2016-01-28 | írta: Tocso

2

A Microsoft teszteli új billentyűzetét iOS-re

iCentre

A beszólogatások ellenére a Microsoft elég aktív iOS platformon is, így hamarosan új alkalmazással rukkol elő.

Nem sokkal később, hogy pletykák szóltak a Word-Flow billentyűzet érkezéséről iOS-re, a Microsoft bejelentette, hogy már egy használható verziót tesztelnek.  Hivatalos oldalukon a funkciót így írják le:

Az ujjkövető Word Flow billentyűzet használata

A telefon billentyűzetén való szokásos gépelésen kívül a gyors és pontos gépelést lehetővé tévő ujjkövetéssel is gépelni lehet. Mindössze annyi a teendője, hogy a Word Flow billentyűzeten elkezdi összekötni a kívánt szó betűit, és a szó máris megjelenik a képernyőn. Ezzel a megoldással egy kézzel is gépelhet.

Az elképzelést továbbgondolta a cég, és beiktatott egy másik egykezes lehetőséget is, ami elsőre elég furának tűnik, mégis működő lehet. Elmondásuk szerint választható majd bal- és jobbkezes lehetőség , illetve speciális írásjelek is belekerülnek, de szinte biztosra vehető a magyar nyelv támogatása is.

15688-12111-160125-WordFlow-l

Megjelenési dátumot nem mondtak a fejlesztők, de ha tippelni kellene, akkor a következő hónapokban remélhetőleg megérkezik az App Store-ba.

Forrás: TheVerge

Címkék:  • Adam Deutsch

    i6-al hogy lehet segítő szavakat használni? amikor 3db előugrik mikor valamit gépelek a szövegablak és a billentyűzet közt? :s

  • Ezzel a magyar kiosztású bluetooth billentyűzettel minden Iphonet és Ipadet egy mini ultrabookká tudsz változtatni! http://www.jinjang.eu/mobilkieg/billentyuzet

Vissza a tetejére ↑