Hírek

Dátum: 2016-01-30 | írta: Zehy

0

iCentre hírek, akciók, újdonságok

iCentre

A következő hetekben-hónapokban érdemes figyelni a magyar viszonteladó oldalát, hiszen különböző termékekre különböző akciókat találtak ki és végre megérkezett az Apple Watch is!

Watch – Viselni annyi, mint beleszeretni.

A magyarországi január 29-ei premier természetesen az iCentre üzleteit is érintette, így a cég egy sajtóeseményen büszkén mutatta be az Apple okosóráit.

icentre-watch.asztal

A rendezvényen szót kapott a megújult APR-dizájn is, mely mindenben megfelel a legújabb nemzetközi Apple-szabványnak.

iCentre Apple Watch LINK

iCentre-AppleWatch-MIK-620x350px

A február így szemmel láthatóan a Watch jegyében fog telni, de más érdekesség is felkerült a honlapra. Ami nekem igen csak aktuális, az egy iPad vásárlása, így örömmel láttam a sajtóanyag között az iPad Air 2-t. Sajnos itt nem igazi kedvezmény található, de az ajándékba adott urBeats-szel együtt már megmozgatta a fantáziám a dolog.

urbeats

iCentre iPad Air 2 LINK

iCentre-iPadAir2+urBeats-MIK-620x350px

Használd munkára és szórakozásra. A könnyű és gyors MacBook Air 13″-os modellek most kedvező áron!

Végül, de nem utolsósorban a MacBook Air modellekre hívnám fel a figyelmet, mel szintén egy kicsit személyes érintettséget élvez. Ennek a gépnek az egyik előző verzióját nyüstölöm már egy jó ideje és a mai napig csak megelégedéssel tudok róla nyilatkozni. Ezért az árért már érdemes elgondolkodni rajta, nem bánja meg, aki ilyet vesz magának.

iCentre MacBook Air LINK

iCentre-MacBookAir13-128GB-MIK-620x350px

Forrás: iCentre/iCentre Facebook oldal

Címkék:Vissza a tetejére ↑