Hírek

Dátum: 2016-02-15 | írta: Tocso

0

Saját gyártású sorozaton dolgozhat az Apple és Dr. Dre

iCentre

A The Hollywood Reporter oldal szerint az Apple már forgatja első, saját gyártású sorozatát, akinek a főszereplője  Dr. Dre lesz.

Bár az Apple nem a tartalomgyártástól híres, úgy néz ki, ezen a területen is megveti a lábát, ráadásul nem kisebb névvel a főszerepben, mint Dr. Dre. A Beats felvásárlásakor nem csak a brandet, hanem a cég arcát és társalapítóját is megszerezte az Apple, akinek eddig is volt egy állandó műsora a Beats 1 Apple által szerkesztett online rádióban.

Rögtön egy komolyabb drámával indít a cég, a rá jellemző aranyos, humoros mozgóképek helyet, egy sötétebb világú sorozatot készít, mely félig Dr. Dre önéletrajza lesz. A sorozat hat darab 30 perces epizódból áll majd és a hangzatos “Vital Signs” címet kapja.

Hogy mi a terve az Apple-nek ezzel a sorozattal, az egyelőre kérdéses, egyesek szerint így szeretné még jobban a köztudatba ültetni az Apple Musicot és a Beatset –  erre nincs is jobb esély, mint egy híres zenészről szóló sorozat.

Mások szerint viszont a zenei szolgáltatás után az Apple is belevágna a sorozatgyártásba is, a most oly divatos streaming hullámot meglovagolva. A piacon a legnagyobb név a Netflix, mely nemrég szinte az egész világra kiterjesztette elérhetőségét, így az Apple-nek nagyon fel kell tűrnie azt a bizonyos nadrágszárat, ha szeretne a piacon egy jelentősebb részt szerezni magának.

Hamarosan fény derülhet a titokra, mert ha a márciusi keynote-on nem is, a júniusi WWDC-n már biztos bemutatja elképzelését az Apple.

Forrás: TheVerge

Címkék:Vissza a tetejére ↑