Hírek

Dátum: 2016-03-03 | írta: Tocso

0

iPhone 6s vs Galaxy S7 Edge – Vízállóság, törésteszt és bendgate [VIDEÓK]

iCentre

A zászlóshajóknak szánt készülékeket kedvelt elfoglaltság összehasonlítani és bár minden cégnek megvan a maga kiválósága vagy gyengesége, így egyértelmű győztes nem hirdethető, azonban a mostani egy érdekes párharcnak ígérkezik.

A tegnapi EverythingApplePro iPhone 4s videó után [LINK] máris itt az újabb adag, három tesztet készítettek az Apple és a Samsung jelenlegi csúcskészülékéről a srácok.

Az Apple sosem állította készülékéről, hogy akár minimális vízállósága is lenne, azonban az első tesztekből tudjuk, hogy a 6s széria igen jól bírja a vizet. A S7 ezzel szemben IP68-as szabvánnyal rendelkezik, mely 1 méterig biztosít 30 perces hivatalos védelmet.  Ennek tükrében végezték a tesztet, melyről az első videó készült.

 

Bár a 6s tartja magát egy darabig, de az S7-et nem véletlenül hirdetik vízállónak. A Samsung terméke tökéletesen állta a sarat, az iPhone-ból pedig, mint a videó végén látszik, spriccelni lehet a vizet. 🙁

A második videóban kicsit szépít az Apple, a töréstesztet egyértelműen az iPhone 6s nyeri, bármilyen magasságból is ejtik le, szinte meg se kottyan neki. Az utolsónál azért rezeg a léc, egy picit már meghajlik a készülék, de működésbeli problémát ez nem okoz, igaz, a Samsung is életképes maradt.

 

A ráadás a bendgate tesztelése, melynél úgy néz ki, a készítő minden dühét kiadta a telefokon, így gyakorlatilag teljesen tönkretette őket, ezért ezúton eltekintenénk a győztes kihirdetésétől.

 

Forrás: EverythingApplePro

Címkék:Vissza a tetejére ↑