Hírek

Dátum: 2016-03-09 | írta: Zehy

3

Állítólag ez egy iPhone 7-es tok

iCentre

Hasonlít az iPhone 6s-hez, de van valami a furcsa a képeken. Na, mi az?

Igen, nincs rajta hely a jack-dugónak.

Ezen kívül szinte teljesen megegyezik a mostani szériával, a lekerekített sarkok és az arányok is az iPhone 6-nál bejött formára utalnak.

Ha ez igaz egyébként, akkor valóban lehet készülni egy Bluetooth fülesre, de a szemfülesebbek még a sztereó hangszóróra utaló jeleket is felfedezhetnek. Más egyelőre nem derül ki az alábbi képekből és sajnos a méretek sem láthatóak, de valószínűleg marad a mára megszokott kijelző.

iphone-7-case

Ami talán a nagyobb baj (nem nekem, én meg vagyok elégedve az iPhone 6s formájával), hogy a jelenlegi szivárgás semmi mást nem vetít előre, mint hogy egy iPhone 6s telefont kapunk jack-dugó nélkül, de sztereó hangszórókkal.

A mostani képeken nem látni a régebben pletykált hátsó kettős kamera kialakítást sem, innen nézve úgy tűnik, továbbra is ugyanakkora a méret, mint eddig.

iphone-7-case-icons

Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy ötletelni, álmodozni vagy eszmét cserélni ebben a témában továbbra is jó dolog, de helyén kell kezelni ezeket a pletykákat és ne dőljön még senki a kardjába, ha éppen nem tetszik neki, amit most itt iPhone 7 néven lát. 😉

Forrás: 9to5Mac

Címkék: • Tyler

  A kamerát is módosítják? Csak mert a másik oldalon van a kivágás.

  • Ákos Kulcsár

   A jelenlegi iPhone 6-osomnál is ha a kijelzőt nézed akkor a jobb oldalon van a kamera, viszont lehet, hogy beletszik a rumour-okból ismert iker kamerát

   • Tyler

    Ezt benéztem, bocsánat ! 🙂 Pedig itt egy i6s a kezemben.

Vissza a tetejére ↑