Hírek

Dátum: 2016-03-09 | írta: Zehy

0

Eladták a gyereküket egy iPhone-ért. És ez nem vicc. :(((

iCentre


Kínában történt az eset, ahonnan már máskor is hallottunk hasonlót – igaz, akkor csak saját veséjét áldozta be az idiótája egy iPhone-ért.

A mostani sztori ennél hajmeresztőbb, hiszen saját 18 napos csecsemőjét cserélte el készpénzre a világ talán egyik leggyökerebb apukája, hogy a pénzből iPhone-t és egy motorkerékpár vásároljon. A 19 éves fiatalember egy a Kínában népszerű üzenetküldő alkalmazásban keresett vevőt a gyerekére a fiatalkorú anyuka tudta nélkül – utóbbi azt hitte, “simán” csak örökbe adták a csöppséget.

Az anya a kihallgatáson egyébként elmondta, hogy őt is örökbe adták anno a szülei, mivel nem tudták volna eltartani. Hozzátette, szülőfalujában ez egy teljesen normális gyakorlat, így fel sem merült benne, hogy ez illegális lenne…

A bíróság mindennek ellenére viszonylag könnyű büntetést szabott ki az érintettekre és az indoklásban is elhangzott, hogy figyelembe vették a nehéz gazdasági körülményeket – az apa 3 évet, a felelőtlen anya 2,5 évet kapott.

Az ügyben természetesen a vevőt is terheli felelősség, aki testvérének keresett gyereket. Az ő büntetéséről nem érkezett hír.

Forrás: CultofMac

Címkék:Vissza a tetejére ↑