Sajtóközlemény irig mic studio

Dátum: 2016-03-10 | írta: @dmin

1

Bemutatkozik az iRig Mic Studio!

iCentre

Az IK Multimedia bemutatja az iRig Mic Studio-t, egy hordozható nagy diafragmás digitális mikrofont az iPhone, iPad, iPod touch és Android mobileszközökhöz, valamint Mac-hez és PC-hez.

Készítsünk professzionális, stúdióminőségű felvételeket, akár útközben is.
Az iRig Mic Studio kondenzátor kapszulája egy hüvelyk átmérőjű (kb. 2,5 cm-es), mégis professzionális minőségű felvételeket tudunk vele készíteni, bárhova is megyünk. Kiváló hordozható megoldást nyújt zenészeknek, énekeseknek, producereknek, rádiós és tévés közvetítőknek, vagy szinkronszínészeknek. A jelenlegi mikrofonpiac egyik legkisebb nagy diafragmás stúdió mikrofonja, amely akár a tenyerünkben is elfér.

 

Teljes hangzás, kompakt méret

Ami különlegessé teszi az iRig Mic Studio mikrofont, hogy bár a mérete kisebb mint egy iPhone, mégis fantasztikus felvételeket képes produkálni. A magas minőségű, 1 hüvelyk átmérőjű, elektrétkondenzátoros kapszula 24-bites A/D-konvertálásra és 44.1/48Khz mintavételi sebességre képes beépített alacsony zajszintű, nagy felbontású előerősítővel. Ezek a 133dB SPL-értékeléssel optimális felvételt tesznek lehetővé a legkülönfélébb helyzetekben, akár az az emberi beszéd dinamikájának finomságát vagy egy különleges erősített elektromosgitár-hangot szeretnénk rögzíteni.

Teljeskörű irányítás

A lehető legjobb minőségű felvétel készítésének érdekében az iRig Mic Studio többféle szabályzási lehetőséggel rendelkezik. Központi bemenetijelerősség- (gain) -szabályzó gomb és LED-kijelző található magán a készüléken. A LED-kijelző több szín leadására képes, így színkódok formájában jelzi vissza, hogy optimális, gyenge vagy túlvezérelt a hang. Ezeken kívül egy szabályozható fejhallgatókimenet is található a mikrofonon.

A csomagban egy hordozható asztali állvány is helyet kapott, így akár otthon, akár stúdióban, akár útközben szeretnénk felvételt készíteni, az iRig Mic Studio mindig a maximumot fogja nyújtani.

Minden a kapcsolatokról szól

A mikrofon együttműködik az összes mobil- és asztali készülékkel. A tartozék-kábelcsomagból kialakíthatunk Micro-USB —> Lightning-kábelt Apple mobileszközökhöz, micro-USB —> micro-USB OTG-kábelt Android eszközökhöz (Android 5 felett), valamint micro-USB —> USB-kábelt Mac-hez és PC-hez.

Készítsünk felvételeket az alkalmazásokkal

A termék bármilyen hangfelvételi szoftverrel képes együttműködni, de azért, hogy azonnal felvételeket készíthessünk, az iRig Mic Studio már több olyan alkalmazással együtt érkezik, amely a legtöbb platformon keresztül kompatibilis.

Például iPhone-, iPad- és iPod-felhasználóknak a VocaLive appot ajánljuk, 12 professzionális valósidejű hangeffekt-beállítással.

Az EZ Voice könnyen használható kiegészítő alkalmazás akár iOS-re, akár Androidra, amivel az énekesek bármilyen dalt gyakorolhatnak a zenei könyvtárukból.

Az iRig Recorder for iPhone, iPad and iPod touch, valamint az iRig Recorder for Android pedig kimondottan terepen készülő felvételekre, podcastokra lett tervezve.

És a Mic Room, ami egy mikrofonmodellező app iPhone-ra és iPadre.

Az iRig Mic Studio ezenkívül kompatibilis többek között az alábbi appokkal és szoftverekkel: Cubasis, ProStudio Vocal FX, MultiTrack DAW, Apple GarageBand, Logic Pro X appok és iOS Voice Memo.

Tulajdonságai:
 • Ultrakompakt, professzionális elektrétkondenzátor-stúdiómikrofon, nagy diafragmás 1″ (kb. 2,5 cm) kapszulában.
 • Iránykarakterisztika: kardioid
 • Frekvenciaátvitel: 20Hz – 20kHz, -3dB
 • Erősített jelszinttartomány: 40dB
 • Maximális hangnyomás: 133dB
 • Érzékenység: -42 ą 3dB 1 kHz-en, 0dB=1V/Pa
 • Ekvivalens zajszint: 11dB-A
 • Bitmélység és mintavételezési ráta: 24 bit up to 48kHz recording.
 • Csatlakozó típusa: szabvány Micro-USB
 • Integrált fejhallgató-kimenet: 3,5 mm jack aljzat.
 • Energiaellátás: Külön tápellátást nem igényel.
 • Mérete: 45 mm x 117 mm
 • Súlya: 218 gramm

Forrás: steelbird

Címkék: • Dred

  Könyörgöm, ne Google fordítóval készítsetek cikket…

Vissza a tetejére ↑