Hírek apple watch

Dátum: 2016-03-16 | írta: Tocso

0

Jony Ive beszélt az Apple Watch és a divat kapcsolatáról

iCentre

Jony Ive-t azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom. Nélküle az Apple biztos nem ott tartana, ahol most és megannyi formabontó újítás sem jelent volna meg.

Christina Warren blogújságíró készített Ive-val interjút, elsősorban a divat és az Apple Watch kapcsolatáról kérdezett a hölgy. Ive készséggel beszélt a témáról, nem volt idegen tőle a dolog. 🙂

Az elején kifejtette, hogy a Watch sosem egy termék volt, hanem alapvetően divatközösségnek szánták. Bár funkcióiban az Apple ökoszisztémájához kapcsolódik, a külső volt az elsődleges szempont.

Ezt szerinte a szíjak cseréjével el is érték, hiszen mindenki megtalálhatja általuk a saját maga stílusát. Ehhez hozzá jön még technikai részről a változtatható óra felület, így tökéletes az összhang az egyedi stílus és a technika között.

Ezután a divat és technológia kapcsolatáról beszéltek. Szóba került, hogy ezen okból az Apple meghirdetett egy gálát, melyen a divat és kor technológiáját szeretné bemutatni, mennyire természetesen illeszkedhet egymáshoz a két dolog, anélkül, hogy kirívóak lennének.

Véleményem szerint az Apple Watch tökéletesen illeszkedik mind a rajta lévő Apple logóhoz, mint a hétköznapi elvárásokhoz. A Sport, a Watch és az Edition modellek közül mindenki kiválaszthatja a számára legtökéletesebbet – Jony Ive és csapata megint megcsinálta.

ForrásMashable

Címkék:Vissza a tetejére ↑