Hírek

Dátum: 2016-03-16 | írta: Zehy

3

Kiszivárgott iPhone 7 képek

iCentre

Úgy néz ki, itt bizony egy iPhone 7 Plus van a kézben.

Tovább csepegnek az infók, a múltkori képernyőfotó után most egy kínai weboldalnak köszönhetően fizikai valójában, vagyis valakinek a kezében csodálhatjuk meg az iPhone 7 Plus készüléket.

iphone-7-leaked-bastille

Ami rögtön feltűnhet, az a valóban dupla kamera, mely egyrészt biztos jó lesz, másrészt viszont előre látom az ezzel kapcsolatos mémek özönét…

Mivel ez a kettős kamera a pletykák szerint csak a nagyobbik iPhone kiváltsága lesz, nem merész feltételezés azt kijelenteni – és erre utal a méret is, hacsak nem egy nagyon pici kezet látunk -, hogy ez bizony egy iPhone 7 Plus.

További gumicsont az iPad Prónál debütált Smart Connector, melyet – ha hihetünk a képeknek – az iPhone 7 Plusnál is bevet az Apple.

“A Smart Connector az Apple új, saját tervezésű csatolófelülete, amely megszakításmentes kommunikációt tesz lehetővé a Smart Keyboard és az iPad Pro között. A Smart Keyboard iPad Próhoz illeszkedő szélén is megtalálod. A Smart Connector a Smart Keyboard belsejében lévő vezetőszövettel együttműködve biztosítja az áramellátást és a kétirányú adatátvitelt. Ezzel a kifinomult megoldással lesz igazán egyszerű a gépelés.”

smart-connector-apple

A végére pedig nem maradt más, mint az orosz illetőségű Feld & Volk által elkészített verzió – a kiszivárgott látványtervek alapján így fog kinézni az ősszel érkező telefon.

(Csak tudnám, mi van a két hét múlva érkező iPhone SE-vel?)

iphone-7-feld-volk (1)

iphone-7-smart-connector

Címkék: • Mateusz Hilton Grey

  Skacok, lesz valaha 16 MP-s kamerája az iPhone-nak?
  Nagyon gondolkodom rajta, hogy lecserélem a kis Samsungomat egy nagyobbra, de nagyon szeretnék az aranyszínű iPhone 6 Plusom mellé egy kistestvért is (Rozéarany iPhone). Csak nem tudom, hogy érdemes-e?
  Mivel imádok fotózni, ezért fontos a kamera is, nemcsak a szép kivitel, illetve az Op. rendszer.
  Szeretnék egy 16 MP-s kamerájú mobilt venni., melyhez egy használható képszerkesztő app-ot is le lehet tölteni.
  Jó lenne, ha ez egy rozéarany iPhone lenne.

  • Norbert Deadpixel

   miért nem veszel akkor egy DSLR-t?._.” nekem ott az iphone plus és egy nikon dslr. telefonnal csak akkor fotózom ha nagyon kell…. ha imádsz fotózni akkor egyszeröbb megoldás ez és nem kell 58 darab telefont hordanod magaddal. ha mégis telefonnal akarsz fotozni akkor 1020as nokiának a kamerája még mindig sokkal jobb mint akármelyik telefoné jelen pillanatban 😀

   • Mateusz Hilton Grey

    Igazad van, köszi az infót! 🙂
    Utánanézek majd ennek a Nikonnak! 🙂

Vissza a tetejére ↑