Hírek

Dátum: 2016-03-22 | írta: Tocso

0

Forró kátrány és iPhone 6s, mi rossz történhet? [VIDEÓ]

iCentre

A YouTube jó lehetőség arra, hogy akár otthonról is több százezres nézettséget érj el videóról-videóra. Ehhez vagy kreatívnak kell lenned, vagy valami eszement dolgot kell kitalálnod.


Az utóbbit választotta a TechRax csapata, s az eredmény nem is maradt el.

Ez a csatorna arról szól, hogy szélsőséges helyzetekbe állítják az okostelefonok zászlóshajóit. Képesek kisütni egy iPhone 6s és Galaxy S7 párost, hogy melyik a strapabíróbb, kihegyezni egy Apple Pen-t, galliumos tesztnek alávetni vagy akár egy Ducati hátsókerekével kipolírozni az iPhone 6s kijelzőjét.

A mostani ötletük is egészen agyament, forró kátránnyal öntik le az egész iPhone-t. Persze, hogy ne legyen hiányos a művelet, meg is fordítják, hogy biztos legyen a “siker”.

 

Bármennyire is meglepő, a végeredmény sokkal jobb, mint azt várni lehet. Bár a kijelzőn meglátszik a kátrány hatása, ha a hátlapot tovább tisztítanánk, szinte észrevehetetlen lenne a dolog. Sőt, lehet az iPhone be is kapcsolna, azonban mind a power, mind a home gomb beragadt, így ez sajnos nem derült ki. 🙂

Egyre jobban úgy tűnik, hogy az iPhone-ok strapabírása elég jó, azonban óva intünk mindenkit, hogy saját Apple cuccán kísérletezzen.

Forrás: RedmondPie

Címkék:Vissza a tetejére ↑