Hírek

Dátum: 2016-03-23 | írta: Zehy

0

iPhone SE – Te veszel? [SZAVAZÁS]

iCentre
Az Apple által bemutatott új négy hüvelykes telefon rendesen megosztotta Magyarország legnagyobb Apple közösségét, így érdekelne a válasz – ki vesz iPhone SE-t és ki az, aki kivár inkább?

Nagyjából valószínűleg már mindenkinél leülepedett a dolog, így a jelenlegi cikkek és információk alapján már világosan tudhatja minden érintett, hogy ezt az eszközt neki készítette-e az Apple vagy sem.

Kapcsolódó cikkek:

A kommentek alapján nagyon megoszlik a dolog, sokan bírálják a régi szögletes dizájnt és nem értik miért nem frissült a kinézet, míg mások pont ezért gondolják úgy, hogy végre eljött az iPhone 4/4s/5/5s cseréjének az ideje. Ez utóbbiaknak nyilván jobban tetszik a 4 hüvelykes méret és a “klasszikus” forma – ezért sem szeretnének az iPhone 6/6s általi elindított útra tévedni.

Mindkét álláspont érthető, nehéz mindenki kedvére tenni, az Apple most ezt lépte meg, az idő és az eladások majd bizonyíthatják a döntés helyességét. Az tény, hogy rengeteg felhasználó kedvére tettek ezzel, így csak remélni tudjuk, hogy sikeres lesz az iPhone SE.

Addig is indítunk egy szavazást, mert kíváncsiak vagyunk a véleményetekre a témában. Persze jöhetnek a kommentek is, ha okos gondolat van, ne tartsátok vissza. 😉


Címkék:Vissza a tetejére ↑