Hírek

Dátum: 2016-03-28 | írta: Tocso

1

!UPDATE! Safari fagyást okoz egy iOS hiba [VIDEÓ]

iCentre

Az egy hete érkezett iOS 9.3-mal egy elég bosszantó hiba is felszínre került.

Bár nem köthető egyenesen a 9.3-hoz, mivel már 9.2.1-es szoftvernél is találkoztak ezzel a hibával, ez nem vigasztalja a szenvedő alanyokat.

A probléma elsősorban a Safari böngészőt érinti, azonban érkeztek már jelentések arról is, hogy a Jegyzet alkalmazás, a Chrome, vagy a Mail is produkálja ezt a hibát. A jelenség az, hogy ha megnyitunk egy oldalt és hosszan lenyomva tartjuk a linket, hogy megnyissuk új lapon, akkor lefagy az egész Safari.

 

Hivatalos megoldás egyelőre nincs rá, valószínűleg egy szoftverfrissítéssel oldja meg majd az Apple. Eddig sok embernek segített, ha a “Beállítások -> Safari” elérési úton kikapcsolták a JavaScriptet, bár ekkor a weboldalak nagy része nem működik megfelelően. Bár javíthat a hibán, ez a megoldás jelentősen növeli az oldalak betöltési idejét.

Külföldi oldalakon egyre több helyen lép fel a Booking.com alkalmazása hibaforrásként, így akinél jelentkezik a hiba, próbálja törölni, majd újraindítani a telefont.

UPDATE – Megérkezett a javítás hozzá!

9.3.1

Forrás: MacRumors

Címkék:  • HaazSandor

    Van olyan oldal amirol siman lehet tovabblepni egy bizonyos cikkre, de a tobbsegukrol nem. Letoltottem az ipadre a chromeot, arrol muxik minden ha uj ablakban nyitom meg a cikkeket.
    Ez egy faszsag, amit az apple muvel.

Vissza a tetejére ↑