Hírek

Dátum: 2016-03-29 | írta: Zehy

0

iSamurai – iPhone 5 akkumulátor csere

iCentre

Az iPhone készülékek akkumulátor teljesítménye sosem volt olyan, amivel kiemelkedtek a mezőnyből. Kamera, kijelző, szoftver és sok másban viszont sokszor a mezőny előtt jártak és járnak.

Sokan hatalmas hibának róják fel, hogy az iPhone-oknak nem feltétlen a legnagyobb kapacitású akkumulátora van, mint ami a megfelelő működéshez szükséges lenne. Ez részben jogos, de a legtöbben abba nem gondolnak bele, hogy az állandó facebookozás és társaik, illetve a feleslegesen futó egyéb funkciók pluszban merítik a telefonjukat, amiért az akksi teljesítményét és az iOS-t okolják.

Továbbá az se mindegy, hogy a készülék milyen idős, hány ciklust sikerült már beletöltenünk az akkumulátorába, illetve hogy milyen töltővel és kábellel szoktuk esténként tölteni.

A következő akciónkban az iPhone 5 tulajoknak szeretnénk kedvezni, ugyanis ezeknek a készülékeknek az akkumulátorát most mindössze 4.990 Ft-os áron cseréljük. A csere, ahogyan már írtuk, mindössze 15 percet vesz igénybe és a jól megszokott 6 hónap garanciát vállaljuk rá.

Az akció időtartama március 28. – április 9.

Tovább a teljes cikkre és az akcióra >>>

Címkék:Vissza a tetejére ↑