Hírek iphone se

Dátum: 2016-03-31 | írta: Tocso

0

iPhone 5s-6-6s is található az iPhone SE-ben

iCentre

A Chipworks alkalmazottjai szeretik a nevesebb készülékeket szétszedni és kielemezni, természetes, hogy most az iPhone SE volt soron.

Az SE-t  már több országban is elkezdték kiszállítani, így már nem mondható nagy kihívásnak a beszerzése. A technikusok elmondása szerint az SE-be egyszerre található meg az utóbbi három generáció alkatrészei vegyesen.

applea9chip

Az alacsony árat úgy néz ki raktárürítéssel  érhette el a cég, mivel az alaplapon régebbi és újabb alkatrészek is találhatók. Az A9-es chip, a Hynix memória modul, a giroszkóp és az NFC chip a 6s-ből származik, míg a hálózati feladatok kezelésére szolgáló Baseband chip a 6-os iPhone-ban volt látható először. A kijelző vezérlő alapja bár a 6/6s szériában is megtalálható volt, de eredetileg az iPhone 5s használta elsőnek.

iphonesetouchscreencontroller

A régebbiek mellett persze található pár új chip is, ilyen pl. egy Apple fejlesztésű energiagazdálkodási vezérlő. Továbbá található benne egy új antennakapcsoló modul, és egy új mikrofon is.

Kapcsolódó cikkek:

Az alkatrész-mix ellenére az iPhone SE nem kevesebb, mint bármelyik más Apple termék, sőt, jól látható benne az Apple környezettudatos gondolkodása is.

Forrás: MacRumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑