Hírek

Dátum: 2016-04-05 | írta: Tocso

0

Papírtáskára vált az Apple

iCentre

Az Apple környezettudatos megoldásai szinte már példaszámba mennek, hisz annyi mindent igyekszik teljesen, vagy ha részlegesen is, de megújuló energiaforrásokkal, vagy újrahasznosítható anyagokkal megoldani.

Már a tavaszi keynote-on is nagy hangsúlyt fektettek a természettudatos megoldásaik kiemelésére, melyre jogosan lehetnek büszkék. Talán legnagyobb beruházásuk a Campus 2, melynek tetejét csak napelemek borítják, illetve található vízgyűjtő, és megannyi zöld megoldás is.

Azonban az Apple-t ismerve, az apró dolgokat sem felejtik el, ezért április 15-től megszüntetik a műanyag táskákat, melyekbe a frissen vásárolt Apple eszközöket rakják az eladók. Helyette 80%-ban újrahasznosított anyagból készült papír táskát kaphatnak a vásárlók.

Azért a feltételes jelző, mert a kiszivárgott levél szerint az eladók először megérdeklődik, szüksége van-e rá. Ha kéri a vásárló, közepes és nagy méretű tasak közül választhat majd.

screen-shot-2016-04-04-at-7-29-08-pm

Azoknak sem kell félni, akik az új papírtáska külseje miatt aggódnak, mivel az Apple valószínűleg ezen is téren is kitesz magáéért. Az Apple Watch megjelenésére is létrehoztak egy egyedi, direkt Watch-ra tervezett táskát.

Forrás: 9to5Mac

Címkék:Vissza a tetejére ↑